Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Anne Kukkohovin hulvaton kömmähdys: Esittelin pelkkiä pikkuhousujani kadulla

Parhaillaan Kreikassa lomaileva suomalaisjuontaja Anne Kukkohovi kertoo lomansa hauskasta sattumasta sosiaalisessa mediassa.

Vuosia nuoremmaksi -juontaja Anne Kukkohovi on viikon verran paistatellut aurinkolomalla Kreikan Réthymnossa. Reissuun on perheloman tavoin kuulunut muun muassa auringonottoa ja uintia ja Anne onkin julkaissut useita lomakuvia muun muassa Instagram-tilillään.

Aivan kommelluksitta ei juontajan loma ole kuitenkaan sujunut ja Kukkohovi kertookin hauskasta sattumasta Facebook-tilinsä julkisessa statuksessa. Tähden kun tuli paljasteltua vahingossa kreikkalaisille hieman enemmän paljasta pintaa.

– Kyykistyin pienen valkoisen kissanpennun luokse lepertelemään. Hän päätti mennä hyvin ohuen ja pitkän hameeni sisään ja ottaa torkut siinä helmoissa. Mä kykin kadulla ja koitin hellästi irrotella kisulia pois, sillä seurauksella että katti tarras pikku käpälillään hameeseen kunnolla, kun mä nousin seisomaan. Hame antoi periksi ja hetken esittelin pelkkiä pikkuhousujani kadulla. gottalovecats‬, Anne kirjoittaa.

Ihan noin avointa pukeutumista ei Annekaan taida muuten suosia, katso siis videolta Annen vinkit kesäpukeutumiseen.

Vuosia nuoremmaksi MTV:n kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme