Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Huippusuosittuun 10 years younger -formaattiin perustuva Vuosia nuoremmaksi alkaa AVAlla

AVAn uutuusohjelma Vuosia nuoremmaksi perustuu suosittuun kansainväliseen 10 years younger ohjelmaformaattiin. Ohjelma nähdään AVAlla 7.10 alkaen klo 21.00.

Ohjelmassa esitellään kymmenen ikäistään vanhemman näköistä naista, joiden peilikuva on näyttänyt samalta jo vuosikymmeniä. Vanhentuneen tyylin ja väsyneen ulkonäön myötä myös heidän itsetuntonsa on vajonnut pohjalukemiin. Joka jaksossa muodonmuutokseen osallistuvan naisen ikä arvioidaan ohikulkijoiden toimesta. Vastausten keskiarvon perusteella muodostetaan lähtötilanne, josta ilmettä uudistetaan vuosia nuoremmaksi. Kauneuden supertiimi rientää hätiin ja taikoo näistä arjen kuluttamista harmaavarpusista upeita ilmestyksiä. Muodonmuutoksesta vastaavat stylisti Teri Niitti, hiustaiteilija Piatu Puhakka ja meikkitaiteilija Piia Hiltunen.

Anne Kukkohovi toimii muodonmuutoksen aikana naisten mentorina ja tukena. Muutujien tarinat ja kokemukset ovat olleet koskettavia ja Kukkohovi kertookin joutuneensa nielemään kyyneliä kuvaustilanteiden aikana.

– Sain muistutuksen siitä, miten kauniita ihmiset ovat sisältä. Jokaisella on sisällään tarina, josta me muut emme tiedä mitään. Se kannattaa aina muistaa, kun tapaa uuden ihmisen, Anne Kukkohovi kertoo.

Muutos ei tapahdu ainoastaan ulkonäössä, vaan muodonmuutoksen aikana naiset saavat takaisin myös kadotetun itsevarmuutensa.

– Useimmat ovat menettäneet uskon omaan ulkonäköönsä. Ohjelmassa on parasta se, kun ihmiset huomaavat, että voivat oikeasti olla hyvännäköisiä. Sen uskon luominen on parasta, Teri Niitti kommentoi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme