Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Hiirulaisesta missiksi – 3 lapsen äiti häikäisee vartalollaan

Vuosia nuoremmaksi -Linnea

linnea1
Linnea ennen muodonmuutosta
linnea-2
Linnea muodonmuutoksen jälkeen

Eroprosessia läpikäyvä Linnea sai kokea elämänsä muutoksen, kun Vuosia nuoremmaksi -asiantuntijatiimi kohotti naisen ulkonäön, ja samalla itsetunnon taivaisiin.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman kymmenennessä jaksossa tavattiin 38-vuotias Linnea, joka kaipasi piristystä pikkulasten äidin väsähtäneeseen ulkomuotoon.

– Olin väsähtänyt ja jäänyt jumiin vanhaan. Arki oli vienyt mukanaan ja itsestään huolehtiminen oli jäänyt taka-alalle. Mietin, että tarvitsen juuri tällaisen potkun pepulle, että homma voisi lähteä eteenpäin, Linnea kertoo.

Linnea kokikin ohjelmassa näyttävän muodonmuutoksen, ja väsähtäneestä kolmen lapsen äidistä taiottiin missinmitat täyttävä vaalea kaunotar.

– Meinasin alkaa itkeä! Tuntui kuin olisin ollut 18-vuotias ja tuntui, että peilistä katseli joku ihan eri henkilö, Linnea kertoo.

– Itselleni ei olisi tullut mieleenkään laittaa otsatukkaa, tai käyttää kirkasta huulipunaa. En myöskään olisi itse valinnut kukkamekkoa, mutta tämähän on todella raikas! En ole vielä tottunut tähän kaikkeen, mutta tykkään kovasti, hän hehkuttaa.

Katso kaikki kuvat Linnean muutoksesta!

Katso videolta Linnean ensireaktio uudesta lookistaan! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme