Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Homssuisesta lookista näyttäväksi aikuiseksi naiseksi – uusi alku elämälle

Vuosia nuoremmaksi -Liisa

Liisa ennen muodonmuutosta
Liisa muodonmuutoksen jälkeen

15 vuotta sitten eronnut Liisa sai elämälleen uuden alun, kun Vuosia nuoremmaksi -ohjelman asiantuntijatiimi otti naisen käsittelyynsä. Katso kuvat Liisan muodonmuutoksesta!

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman yhdeksännessä jaksossa tavattiin 55-vuotias Liisa, joka vietti yksinäistä elämää lasten muutettua pois kotoa.

Liisan tyttäret toivoivat että muodonmuutoksen myötä 15 vuotta sitten eronneen Liisan elämään saataisiin myös mahdollisesti miesseuraa.

– En ole itse sillä tavalla hakenut ketään, mutta tyttärillä on ollut takaraivossa se, että olisi kiva, jos äidillä olisi joku. Lapseni ovat jo nuoria aikuisia, ja heillä alkaa olla omaa perhe-elämää. Minä olen nyt tavallaan yksin kotona, Liisa kertoo.

Liisa koki muodonmuutoksessa näyttävän muutoksen, ja homssuisesta naisesta kuoriutui tyylikäs aikuinen nainen, joka toivottaa miesseuralaiset tervetulleeksi elämäänsä.

– Itselläni ei ole mitään paineita parisuhteen muodostamiseen tässä iässä, mutta jos elämä tuo jonkun sopivan eteeni, niin tervetuloa, nainen toivottelee.

Katso kuvat Liisan muodonmuutoksesta! 

Katso videolta Liisan ensireaktio uudesta tyylistään!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme