Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Tv-ohjelma muutti raitiovaunukuskin elämän – kolme vaatekokoa pienempi

kukkis-slider-1
kukkis-slider-2

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa nähdyn Kukkiksen muodonmuutos löi ällikällä niin tutut, tuntemattomat kuin naisen itsensäkin.

Kukka-Maaria, eli Kukkis, muuttui Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa röökimuijasta kuumaksi kissaksi. Muodonmuutoksessa tyyliään etsineestä naisesta loihdittiin hehkeä vaaleaverikkö. Kasvoista nujerrettiin vuosia vaivannut ihottuma, kulmakarvat kestopigmentoitiin ja vaatekaappi laitettiin uusiksi.

Kukkis piti uudesta tyylistään heti, vaikka se alkuun tuntuikin vieraalta. Nyt siitä on tullut hänelle oma ja hän haluaa pitää siitä kiinni.

Aiemmin itseään hävennyt Kukka-Maaria kerää nyt positiivista palautetta ja kehuja niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin.

– Ajan raitiovaunua työkseni. Jotkut saattavat tulla ohjaamon viereen kehumaan muutostani. On minulle tuotu suklaatakin lahjaksi sinne ohjaamoon, hyväntuulinen Kukkis nauraa.

Kukkis on kamppaillut lähes koko ikänsä iho- ja paino-ongelmien kanssa. Vaikea ihottuma vaivasi naista kolme vuotta. Hän yritti peittää sitä paksuilla peitevoiteilla siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa naiselle tehtiin ns. vampyyrihoito, jossa ongelma-alueille siirettiin naisen omaa veriplasmaa.

Hoito tehtiin toukokuussa, eikä vuosia häirinnyt ihottuma ole sen jälkeen enää palannut.

Kukkis kertoo ihonsa olevan nyt niin hyvässä kunnossa, ettei sitä arjen keskellä raaski peittää meikeillä.

– Meikittömyys ei tunnu pahalta, kun iho on kunnossa – nyt jaksaa hymyillä!

Myös paino on pudonnut putoamistaan. Rempseä nainen on innoissaan treenaamisesta ja itsensä kiinteyttämisestä. Hän arvioi, että kiloja on lähtenyt ”vain” kymmenen, mutta senttejä on mennyt sitäkin enemmän.

– Vaatekokoni on vaihtunut XL:stä S:ään. Vaatekaapin sisältö on mennyt vaihtoon alusvaatteita myöten.

Syksyllä Kukka-Maaria on kuitenkin joutunut ottamaan treenaamisen kanssa rauhallisemmin, sillä polvivamma on vaivannut naista.

Vuodenvaihteessa hän saa palata lenkkipoluille lähes kahden kuukauden tauon jälkeen. Mikäli jalka kestää, tähtäimessä on maraton tulevana keväänä.

– Tv-ohjelmassa saatu muodonmuutos tuli tarpeeseen. Se vaikutti todella paljon itsetuntooni.

Tahdotko mukaan ohjelman toiselle kaudelle?

Etsimme mukaan ohjelmaamme reippaita ja innokkaita naisia, jotka kokevat olevansa muodonmuutoksen tarpeessa. Voit olla sinkku, perheellinen, uranainen tai kotiäiti, mutta jos tunnet itsesi vanhemmaksi kuin oikeasti olet tämä on sinun tilaisuutesi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme