Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Väsyneestä kotiäidistä tyrmääväksi kaunottareksi! Vuosia nuoremmaksi -kisaajan huikea muodonmuutos

VuosiaNuoremmaksi_Kausi2_Johanna_ennen_03
VuosiaNuoremmaksi_Kausi2_Johanna_Jälkeen_02

Vuosia nuoremmaksi -sarjan toisen kauden starttijaksossa muodonmuutoksen kohteeksi päätyi kolmivuorotyötä tekevä perheenäiti Johanna.

Vuosia nuoremmaksi -sarjan toisen kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin neljän lapsen äiti Johanna. Johanna on aina huolehtinut, että lapsilla on parasta päällä, mutta hän on unohtanut kaikessa tohinassa itsensä.

Naisen oma vaatekaappi koostui kirpputorilta ostetuista vaatteista. Johanna ei ole vuosikausiin panostanut millään tavalla omaan ulkonäköönsä.

Muodonmuutoksessa tyyliään etsineestä naisesta loihdittiin hehkeä kaunotar. 

Johannan ihoa hoidettiin Dextra Plastiikkakirurgisessa Sairaalassa hydrate-hoidolla. Hoidolla on kosteuttava vaikutus ja noin viikon kuluttua hoidosta iho alkaa elpyä ja napakoitua. Mesoterapeuttinen vaikutus kestää jopa kuusi kuukautta.

Hoitokäsittelyssä Johannan silmänalusuurteisiin laitettiin myös mesoterapeuttista ainetta.

Johanna kertoi, että hänen kulmakarvojen välissä olevat rypyt saavat hänen ilmeensä näyttämään vihaiselta. Naisen ilmelihasten ylijännitys poistettiin botoliinilla eli botoxilla. Johannan poskipäihin laitettiin hyaluronihappoa.

Myös naisen hampaat laitettiin uuteen uskoon ja hammasrivistö suoristettiin. 

Johannan hiuksiin tehtiin myös olaplex-hoito, joka suojaa hiuksia kun niitä värjätään. Naisen suortuvat saivat Piatun käsittelyssä kinuskisen kuparin värin. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Vuosia nuoremmaksi AVAlla tiistaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme