Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Vuosia nuoremmaksi -Maijun häikäisevä muutos – jopa 11 vuotta iästä pois!

Maiju

maiju-slider
maiju-slider-2

44-vuotiaan Maijun ulkonäkö koki todellisen muutoksen Vuosia nuoremmaksi -ohjelman viidennessä jaksossa. Katso kuvat Maijun muutoksesta! 

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa tavattiin tällä viikolla tummanpuhuviin vaatteisiin verhoutuva Maiju.

– Tyylini oli ihan omaa luokkaansa. Peitin itseni harmaisiin ja mustiin kaapuihin. Toivoin, että rohkaistuisin ohjelman myötä pitämään muunkinlaisia vaatteita ja saisin itselleni rohkeutta pukeutumiseen, Maiju kertoi lähtötilanteestaan.

Ennen muodonmuutosta ihmiset kadulla arvioivat 44-vuotiaan Maijun iäksi keskimäärin peräti 56 vuotta. Muodonmuutoksen jälkeen ihmisten arvauksista karisi pois vuosia, ja Maijun iäksi arvattiin keskimäärin 45 vuotta, eli 11 vuotta vähemmän kuin ennen muutosta.  

Näyttävä lopputulos oli kovasti Maijun itsensä mieleen, vaikka ensimmäinen vilkaisu peilistä olikin sokki.

– Aluksi hämmennyin aika lailla, tunne oli jopa kauhunsekainen, sillä muutos oli niin iso ja näkyvä. Olen hirveän herkkä reagoimaan tunteellisesti asioihin, ja kyyneleet siinä sitten virtasivat.

– Tuntui, etten osannut katsoa itseäni, mutta samaan aikaan olin iloinen, että jotain oli oikeasti tapahtunut. 

Katso kaikki kuvat maijun muutoksesta! 

Katso videolta Maijun ensireaktio ulkonäköönsä! 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme