Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Muodonmuutoksen läpikäynyt Merja ihmeissään: "Naurattaa, kun katson itseäni peilistä"

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmaan osallistunut Merja löysi muuttumisleikin myötä elämäänsä uutta puhtia.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman viimeisimmässä jaksossa tavattiin 40-vuotias Merja, joka on jo pitkään haaveillut muutoksesta. Takana on raju 70 kilon painonpudotus, eikä Merja ole vielä täysin sisäistänyt uutta, kevyempää olemusta.

– Erityisesti kaipasin apua kasvojen ja ihon hoitoon. Olin väsyneen ja harmaan oloinen, halusin jotain raikastusta ja päivitystä ulkonäkööni, Merja kertoo.

Muutosleikin yhteydessä Merja saikin apua kasvo-ongelmiinsa ja naiselle tehtiin laserhoito ja timanttihionta sekä täyteainehoitoja Siluetti Spassa.

Lisäksi Merja sai uudet hiukset hiustaiteilija Piatu Puhakan luona. Piia Hiltunen puolestaan taikoi naisen kasvoille upean meikin.

– Näin jälkikäteen ajateltuna ne vanhat hiukset olivat aika järkyt, nainen nauraa.

– Nyt on helpompi ja paljon kevyempi olo, hän kiittelee uutta, lyhyttä tukkaansa.

Nainen onkin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.

– Kauheasti naurattaa ja hymyilyttää, kun katson itseäni peilistä. Minulla on nyt ihan erilainen fiilis ja positiivisempi olo. Ja tämä asu on aivan mahtava!

– Loppujen lopuksi, muutoksen ei tarvitse olla edes mikään iso juttu, mutta vaikutukset voivat olla suuria. Pienillä muutoksillakin pystyy vaikuttamaan omaan fiilikseen.

Merja aikookin pitää nyt hyvää huolta uudistuneesta ulkomuodostaan.

– Nyt, kun ihokin on niin hyvässä kunnossa, niin en kyllä aio päästää sitä repsahtamaan. Täytyy nyt luoda itselleni säännöllisiä kauneusrutiineita, nainen suunnittelee.

"Koitan katsoa, etten olisi ihan niin homssuinen"

Mutta ovatko muodonmuutoksessa saavutetut muutokset säilyneet mukana Merjan elämässä?

– Aikaisemmin minulla ei ollut mitään kauneudenhuoltorutiineita, mutta nykyään ne ovat osa arkea, ja olen löytänyt herkälle iholleni sopivat tuotteet.

– En edelleenkään meikkaa joka päivä, mutta pidän huolta ihosta ja koitan vähän tarkemmin katsoa, etten olisi ihan niin homssuinen kuin ennen.

Lisäksi Merja on aloittanut kuntosaliharrastuksen ja käy nyt treenaamassa kolme kertaa viikossa.

– Sain ohjelmasta uskoa ja itsetuntoa siihen, että nyt pystyn ja jaksan, nainen toteaa.

– Samalla olen kuitenkin itselleni armollisempi kuin ennen. Olen aina ollut hyvin itsekriittinen ja opin ohjelman myötä löysäämään hieman. Sitä kautta olen ehkä saanut rohkeutta kokeilla uusia asioita.

Merjan tummanpuhuva vaatekaappi onkin saanut uutta sisältöä, kun nainen on rohkaistunut kokeilemaan uudenlaisia vaatteita.

– Musta väri on minulle sellainen, että se varmasti pysyy aina, mutta olen oppinut katsomaan myös muita värejä siihen rinnalle. Olen jopa harkinnut, että voisin ostaa vaaleita tai jopa keltaisia vaatteita!

Katso videolta Merjan ensireaktio uudesta ulkomuodostaan!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme