Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Peilikuva järkytti perheenäidin – kuntokuuri karisti 10 kiloa

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa koettu muodonmuutos innosti Ninan myös elämäntaparemonttiin. Kuntokuurin tuloksena kilot ovatkin karisseet hurjaa vauhtia.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa tavattiin tällä viikolla 36-vuotias Nina, joka kokee aina näyttäneensä ikäistään vanhemmalta.

Kahden pojan äiti toivoi saavansa raikkautta ja piristystä olemukseensa.

– Toivoin saavani auringon vaurioittamaan ihooni parannusta. Lisäksi odotin tietysti vinkkejä omaan pukeutumiseen ja hiustenhoitoon, Nina kertoo.

Muodonmuutoksen aikana Nina saikin kokonaan uuden tyylin, lisäksi hänen kasvojensa ihoa hoidettiin laserhoidolla kasvokirurgiaan erikoistuneessa Siluetti Spassa.

– Muutos on ollut kaikin puolin tosi mukava, mutta koen, että se ei ollut hirveän suuri. Olen koko ajan tuntenut näyttäväni ihan omalta itseltäni, kaikki vaatteetkin ovat tuntuneet ihan omilta.

– Parasta on ollut se, että olen kerrankin saanut omaa aikaa. Olen tullut lähteneeksi vaatekauppaan, kampaajalle ja ihonhoitoon. Jos ei olisi ollut tämän ohjelman puitteissa pakko lähteä, olisin varmasti perunut kaikki varatut ajat viime tingassa, kun olisi kuitenkin tullut joku lasten tärkeä meno, johon olisin mennyt.

Silmiä avaavinta koko prosessissa on Ninan mukaan ollut oman lähtötilanteen tajuaminen.

– Tajusin, kuinka tavallisen ja nuutuneen näköinen olin ilman meikkiä ja hiukset laittamatta. Ja miten vähällä kuitenkin saa itsestään freesimmän näköisen, jos joka aamu vähän panostaisi omaan ulkonäköönsä.

"Olen pirteämpi ja kevyempi"

Muodonmuutoksessa saavutettu lopputulos olikin kovasti Ninan mieleen.

– Toivon, siis todella toivon, että tämä muutos pysyy, että tsemppaan itseäni, enkä jätä kaikkea, vaan jaksan hoitaa itseäni vähän paremmin. Tuntuu, että viimeisen 10 vuoden aikana en ole jaksanut tehdä itselleni mitään, on ollut muka niin paljon muuta tärkeämpää.

Ohjelmassa saavutetut muutokset inspiroivat Ninaa muuttamaan elämäntapojaan terveellisempään suuntaan.

– Minulla on ollut hurja kuntoprojekti meneillään ja olen saanut laihdutettua kymmenisen kiloa. Siitä olen tosi ylpeä, sillä minulla on ollut painon kanssa paljon ongelmia. On tuntunut, ettei paino millään putoa. Tavoitteenani on laihtua vielä viisi kiloa lisää, Nina kertoo viisi kuukautta ohjelman kuvausten jälkeen.

– Kun pääsin pois normaalista oravanpyörästä ja pysähdyin ajattelemaan itseäni, huomasin, etten enää tunnistanut itseäni. Olin niin kamalan näköinen. Se laukaisi muutosprosessin, hän kuvailee.

Ninan ruokavalio on muuttunut kasvispainotteiseksi, ja hän tekee pitkiä lenkkejä joka päivä.

– Nyt minulla on paljon tutumpi olo, olen pirteämpi ja kevyempi. Jaksan paljon paremmin, nainen kertoo.

– Minussa tapahtui sisäisesti iso muutos ja aloin ajatella, että nyt täytyy muuttua ja alkaa kuntoilla. Jos haluan muuttua, muut eivät voi tehdä sitä minun puolestani, hän toteaa. 

Katso videolta, kun Nina näkee uuden tyylinsä ensimmäistä kertaa! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme