Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Muuttumisleikistä voimia eroon – Linneasta kasvoi rohkeampi nainen

Eroprosessin pyörteissä elävä Linnea löysi Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa muodonmuutoksen läpikäynyt Linnea löysi uudesta olemuksestaan voimaa elämänmuutokseen.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman päätösjaksossa 9.12. tavattiin 38-vuotias kolmen lapsen äiti Linnea, joka oli jo luovuttanut oman ulkonäkönsä suhteen.

Uuden elämänalun ja avioeroprosessin keskellä omaa polkuaan etsivä Linnea kaipasi piristystä niin ulkonäköön kuin omaan minäkuvaansa.

– Olin väsähtänyt ja jäänyt jumiin vanhaan. Arki oli vienyt mukanaan ja itsestään huolehtiminen oli jäänyt taka-alalle. Mietin, että tarvitsen juuri tällaisen potkun pepulle, että homma voisi lähteä eteenpäin ja saisin vähän piristystä, Linnea kertoo.

Muodonmuutoksen aikana Linnealle tehtiin Botox-hoito Siluetti Spassa. Lisäksi hän uuden tyylin, kampauksen ja meikkausopastusta.

Vaalea kaunotar ei ollutkaan uskoa silmiään, kun hän näki itsensä peilistä muodonmuutoksen jälkeen.

– Meinasin alkaa itkeä! Tuntui kuin olisin ollut 18-vuotias ja tuntui, että peilistä katseli joku ihan eri henkilö.

– Itselleni ei olisi tullut mieleenkään laittaa otsatukkaa, tai käyttää kirkasta huulipunaa. En myöskään olisi itse valinnut kukkamekkoa, mutta tämähän on todella raikas! En ole vielä tottunut tähän kaikkeen, mutta tykkään kovasti.

"En ole enää yhtä raju itseäni kohtaan"

Linnea uskoo saaneensa kokemuksesta energiaa uudessa elämänvaiheessa tasapainotteluun.

– Uskon, että olen nyt itsevarmempi. Olen uskaltanut alkaa käyttää sellaisia makeita vaatteita, joista olen aina tykännyt, mutta joita en ole uskaltanut käyttää. Etsin aiemmin itsestäni vain virheitä, mutta nyt yritän keskittyä positiiviseen. Kaikki on kuitenkin oikeasti ihan hyvin. Toivon, että tämä positiivisuus pysyy.

Mutta ovatko muodonmuutoksen tuomat positiiviset vaikutukset säilyneet mukana Linnean uudessa elämässä?

– Kyllä, huolehdin nykyään itsestäni enemmän. En mene meikit päällä nukkumaan ja muistan rasvata kasvojani. Suurimmalle osalle sellaiset asiat ovat varmaan arkea, mutta minulle se vaati potkun takapuoleen, että tajusin, mihin olin ajamassa itseäni, Linnea kertoo puoli vuotta muutoksen jälkeen.

Nykyisin peilistä katseleekin armollisempi ja hyväksyvämpi nainen.

– Varsinkin Botoxin jälkeen olin hyvin tyytyväinen, ja silloin tuli otettua paljon selfietä, nainen nauraa.

– Arki tietysti on palauttanut takaisin maan pinnalle, mutta täytyy sanoa, että minäkuvani on pehmentynyt, enkä ole enää yhtä raju itseäni kohtaan. Aiemmin olin omaa vartaloani vastaan, sillä se oli muuttunut lasten myötä. Sain ohjelmassa kuitenkin niin paljon positiivista palautetta, että ajattelin, että ehkä oma vartaloni ei olekaan niin kauhea, hän jatkaa.

Linnea aloitteleekin uutta elämäänsä itsevarmempana ja rohkeampana naisena.

–  Pohjalle en enää suostu menemään, kyllä tässä on pyrkimys huippua kohti. Kaikki tämä on vaatinut voimia, enkä tiedä, olisinko pystynyt tekemään sitä vanhassa hiirulaisroolissani. 

Katso videolta Linnean ensireaktio uudesta lookistaan! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme