Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

”Olisi kiva, jos äidillä olisi joku” Tyttäret toivovat miesseuraa muuttuneelle Liisalle

Homssuisesta Liisasta kuoriutui näyttävä ja pirteä nainen, jolle tyttäret toivoivat miesseuraa muodonmuutoksen sivutuotteena.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman tuoreimmassa jaksossa tavattiin Liisa, joka ei jaksanut panostaa itseensä, vaan käytti vuodesta toiseen samoja vanhoja, kirpputorilta ostamiaan vaatteita.

Liisan tyttäret kaipasivat äitinsä ulkonäköön päivitystä ja ilmoittivat naisen mukaan ohjelmaan.

– En itse ollut edes ajatellut, että kaipaisin muutosta. Minulla oli aina ne tietyt vaatteet, joita käytin, ja jotka olivat lähes läpinäkyviksi kuluneet. Tyttäreni sanoi, että niin kauan kuin hän muistaa, niin minulla oli ollut sama yöpaita. Se kuvaa hyvin sitä, että en ollut ajatellutkaan, että pitäisi shoppailla jotain uutta, tai muuttaa tyyliä, Liisa kertoo.

– Suoraan sanoen, en ole hirveästi katsellut peiliin, hän jatkaa.

Tyttäret toivoivatkin piristystä äitinsä elämään. Lasten toiveissa oli myös, että muodonmuutoksen myötä 15 vuotta sitten eronneen Liisan elämään saataisiin myös mahdollisesti miesseuraa.

– En ole itse sillä tavalla hakenut ketään, mutta tyttärillä on ollut takaraivossa se, että olisi kiva, jos äidillä olisi joku. Lapseni ovat jo nuoria aikuisia, ja heillä alkaa olla omaa perhe-elämää. Minä olen nyt tavallaan yksin kotona, Liisa kertoo.

"Jos elämä tuo jonkun sopivan eteeni, niin tervetuloa"

Muutosleikin aikana Liisan kasvoille tehtiin ultraäänihoito ja timanttikuorinta Dextra Plastiikkakirurgisessa Sairaalassa.

– Päätin, että en halua mitään kirurgisia toimenpiteitä. Olen hoitoalalla, ja ymmärrän sen, että ihminen vanhenee. Antaa iän näkyä, nainen toteaa.

Kaiken kaikkiaan Liisa kertoo olevansa kokemuksesta onnellinen.

– Ihmisten kommentit kadulla olivat niin ihanan positiivisia. Se oli sydäntä lämmittävää ja ajattelin, että tällainen kokemus olisi kaikille tarpeen. Suomessa kehutaan niin vähän toisten ulkonäköä, hän miettii.  

Mutta kuinka muutokset ovat säilyneet mukana Liisan elämässä?

– Kokemus oli ehkä enemmän henkinen kuin fyysinen muutos, Liisa kertoo viisi kuukautta muodonmuutoksen jälkeen.

– Uskon saaneeni ohjelmasta lisää rohkeutta. Olen ollut niin urautunut töiden, kodin ja kaupan välille, eikä elämässä ole ollut kovin paljon niiden ulkopuolella, hän toteaa.

Nykyisin Liisa katseleekin maailmaa uusin silmin.

– Rajojen rikkominen ei ehkä olekaan niin kauheata ja nykyään näen asioita ja ihmisiä eri tavalla. Näen kauniita ihmisiä ympärilläni, he ovat kauniita omina itsenään.

Myös Liisan tyttäret iloitsevat äitinsä kokemasta muutoksesta, vaikka miesten treffikutsut odottavatkin yhä saapumistaan.

– Tyttäret kyllä ehdottivat, että nyt laitetaan ilmoitus treffisivustolle, mutta en oikein lämmennyt ajatukselle, Liisa kertoo.

– Itselläni ei ole mitään paineita parisuhteen muodostamiseen tässä iässä, mutta jos elämä tuo jonkun sopivan eteeni, niin tervetuloa, nainen toivottelee.

Katso videolta Liisan ensireaktio uudesta tyylistään: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme