Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Permanentti pannaan! Vuosia nuoremmaksi -hiustaiteilija paljastaa inhokkityylinsä

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa väsähtäneiden suomalaisnaisten hiuksia uuteen uskoon taikova hiustaiteilija Piatu Puhakka paljastaa omat inhokkihiustyylinsä.

Hiustaiteilija Piatu Puhakka on vuosien saatossa oppinut, mitkä ovat suomalaisnaisten tyypillisimmät hiusmokat.

– Täytyy muistaa, että huono hiustyyli ei ole asiakkaan vika, vaan kampaajan pitäisi miettiä, mikä kullekin sopii. Asiakas voi puolestaan miettiä, onko kampaaja tarpeeksi hyvä, tai tarpeeksi trenditietoinen, Piatu ohjeistaa.

Piatun inhokkihiustyylit:

Permanentti

– Permanenttia tehdään Helsingin ulkopuolella aika paljonkin, ja se voi jollekin olla ihan ok, mutta suurimmalle osalle se ei sovi. Permiskihara on kiharana tosi huono, 80-luvulla se meni, mutta ei mene enää. Se ei vain toimi, eikä näytä hyvältä, Piatu lyttää.

Ylivärjätyt hiukset

– Ylivärjätyt hiukset ovat sellaiset, joissa on esimerkiksi mustaa ja punaista sekaisin. Niitä tehtiin paljon 90-luvulla, ja valitettavasti niitä näkyy vieläkin ihan hirveästi. Vaikka 90-luku on muotia, niin se ei vain toimi tässä asiassa. Tummat ja räikeät värit keskenään vanhentavat hirveästi, ja pitäisi käyttää valtavasti meikkiä, että sellainen tyylisi näyttäisi hyvältä, hiustaiteilija kertoo.

Liika kampauksellisuus

– Tätä voisi kutsua myös rouvamaisuudeksi. Tässä tyylissä hiukset on laitettu liian jäykästi, Piatu kuvailee.

Keltaiset hiukset

– Hyvin harvoin näkee, että keltaisuutta olisi taitettu oikealla tavalla pois. Keltainen tukka on vihoviimeinen vaihtoehto punakkaan, suomalaiseen ihoon, mies ilmoittaa. 

Katso videolta lisää Piatun hiusvinkkejä! 

Katsomo-video ei ole saatavillaVuosia nuoremmaksi -ohjelman päätösjakso AVAlla 9.12. klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme