Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Stylisti Teri Niitin vinkeillä et kangistu kaavoihin: Tämä on kaiken a ja o

Suorasanainen Teri Niitti auttaa Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttujia karistamaan vanhan tyylinsä rippeet. Vuosia stylistinä työskennellyt myös kertoo, kuinka voi välttää yhteen ja samaan tyyliin kangistumisen.

Stylisti Teri Niitti toteuttaa nuorentavia muodonmuutoksia Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa. Miten voi välttää samaan tyyliin jämähtämisen?

– Olen aina sanonut, että stylistin tärkein ominaisuus on kyllästyminen, mies aloittaa.

– Se, mitä ei pidä hukata on se lapsi itsessään, joka kokeilee ja innostuu asioista.

Mies arvelee yhden syyn tiettyyn tyyliin kangistumisessa olevan aiemmin saadut kehut.

– Ihminen jämähtää silloin, kun hän on saanut jotain onnistumisen elämyksiä ja hän yrittää jatkossa toistaa niitä samoja onnistumisen elämyksiä samalla konstilla. Sanotaan vaikka esimerkiksi, että joku on joskus kehunut sinua baarissa ja otat sen sitten liian tosissasi ja haet niitä kehuja sillä samalla reseptillä. Sillä samalla kampauksella, samalla tyylillä ja samalla pantterikuviolla, Teri kuvailee.

– Sillä tavalla yleensä tulee sellainen vanhanaikainen tyyli, kun joku on joskus kehunut sinua ja pidät vain kiinni niistä vanhoista menestyksen hetkistä, etsimättä uusia.

Stylisti toivoo, että ihmiset muistaisivat kuitenkin kyseenalaistaa tyyliään ja muokata sitä tarpeen mukaan.

– Ikääntyvä ihminen ei paranna tyyliään, jos hän vain yrittää näyttää nuorelta. Sen sijaan hänen kuuluisi näyttää parhaalta sen ikäisenä kun on.

Vuosia nuoremmaksi AVAlla 7.10. alkaen aina keskiviikkoisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme