Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Henna häpesi aikaisemmin korviaan: "Leikkauksen jälkeen avautui uusi maailma"

Vuosia nuoremmaksi -sarjan tuoreimmassa jaksossa tavattiin 29-vuotias Henna.

Vuosia nuoremmaksi -sarjan toisen tuotantokauden kuudennessa jaksossa tutustuttiin hörökorviensa takia kiusatuksi joutuneeseen Hennaan.

– Päätin kokeilla ohjelmaan mukaan pääsemistä, jotta saisin ratkaisun ongelmaan. Kun liikuin yleisillä paikoilla, minulla oli sellainen huivi päässä, jolla peitin hörökorvani. Korvaleikkauksessa käyminen paransi mielialaa ja parantanut itsetuntoa, Henna kertoo MTV:lle.

– Ohjelman kuvauksissa koin itseni hyvin alastomaksi, kun minulla ei ollut pantaa päässä. Monta kertaa mietin, että mihin nyt olen oikein lähtenyt. Mutta kun leikkauksen jälkeen sain turbaanin pois päästä, siitä avautui kuin uusi maailma.

Nyt Henna kertoo, että huivit ovat jääneet pois.

– Ennen ajattelin, että mitähän ihmiset ajattelevat, kun näkevät minut. Ehkä se on vain omien ajatusten tuottoa. Mutta kun aikanaan koulukiusaamisen myötä itsetunto sai kovan kolauksen, se jätti silloin sen epäluulon itseen.

– Välillä on vaikeaa uskoa, että monien joukosta minut valittiin mukaan ohjelmaan. Ehkä se tarina taustalla kolahti.

Onko Henna noudattanut Vuosia nuoremmaksi -ohjelman kuvausten jälkeen ohjelmassa saatuja neuvoja?

– Olen jättänyt verkkareiden käytön vähemmälle, Henna kertoo.

– Olen kyllä muuttanut vähän tyyliäni, mutta edelleen käytän housuja. Hame ei vain ole minun juttu. Pitää vaan rohkeammin ottaa esiin vaatteita, mitä kaapista löytyy ja kokeilla. Ei siinä mitään ainakaan menetä.

Vuosia nuoremmaksi AVAlla tiistaisin klo 21.

Henna_eps6_jälkeen02
Henna_Eps6_ennen02

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme