Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Teri Niitti Vuosia nuoremmaksi -ohjelman kuvauksista: Monet olivat menettäneet uskon ulkonäköönsä

Stylisti Teri Niitti toteuttaa nuorentavia muodonmuutoksia Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa. 

Stylisti Teri Niitti päivittää suomalaisnaisten tyylejä Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa. Kuvausten aikana mies yllättyi, kuinka vahvasti muuttujien käsitykset itselleen sopivasta tyylistä olivat juurtuneet.

– Muutosten suhteen oli hieman hankaluuksia. Halu muutokseen kyllä oli, mutta vuosien kuluessa oli tullut niin vahvoja käsityksiä siitä mikä itselle sopii ja mikä ei sovi. Osa lähti helposti kokeilemaan mitä tahansa, mutta osa oli silleen, että en kyllä laita tuota päälle, Niitti kuvailee.

Yleensä tilanteista selvittiin kuitenkin rentouden kautta.

– Lähettiin aina leikin varjolla etenemään. Ainahan voi nimittäin kokeilla, että ethän sitä tätä nyt ole ostamassa, mies muistelee.

Miten muutoksiin suhtauduttiin?

– Aivan vaihtelevasti, Niitti naurahtaa.

Kuinka nopeasti uusi tyyli syntyi?

– Haastattelin kaikkia ennen ohjelman alkua. Mähän en lähde sinne toteuttamaan omaa tahtoani, tämä on kuitenkin palveluammatti muidenkin joukossa. Yhdistän siihen aina oman mielipiteen, tämän hetken saatavuuden ja sitten heidän omat toiveet. En lähde tekemään mitään heitä vastaan, Niitti kuvailee.

– Tämä on intuitiivista toimintaa. Joskus saattaa syntyä hyvin nopeasti, mutta aina vastaukset eivät ole oikeita, mies jatkaa.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman aikana nähdään useita erilaisia muodonmuutoksia ja stylistillä onkin jäänyt näistä hyvä mieli.

– Parasta on kun he ovat huomanneet, että voivat oikeasti olla hyvännäköisiä. Tosi monet olivat jo täysin menettäneet uskonsa omaan ulkonäköönsä. Sen uskon luominen näihin ihmisiin oli aivan parasta.

Vuosia nuoremmaksi AVAlla 7.10. alkaen aina keskiviikkoisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme