Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Tuiren huikea muodonmuutos – väsähtäneestä kotihiirestä 50-luvun kaunottareksi

Tuire kokee, ettei väsynyt ulkomuoto vastaa hänen iloista ja kuplivaa luonnetta. Asiaan on luvassa muutos, kun Tuire pääsee huippuammattilaisten käsittelyyn Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa.

Rempseäluonteinen Tuire, 45, kuvailee itseään motskari-mummoksi, jonka iloinen luonne ei välity happaman ulkokuoren takaa. Peilistä katsoo elämäänsä kyllästynyt keski-ikäinen nainen, vaikka luonteeltaan hän on kuin nuori tyttö.

Tuire on menossa naimisiin ja kaipaa kipeästi muutosta väsyneeseen ulkonäköönsä.

– Minusta olisi ihanaa, jos tuleva aviomieheni pitäisi minua kauniina morsiamena, vaikka emme mitään teinejä enää olekaan, Tuire haaveilee ohjelmassa.

Tuiren toiveet pistettiin toteen Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muodonmuutoksessa, jossa verkkareissa viihtyneestä Tuiresta kuoriutui naisellisuutta hehkuva kaunotar.

Tuire koki, että etenkin hänen kasvonsa vanhentavat häntä. Väsyneet silmät ja raskaat yläluomet luovat uupuneen kuvan.

Dextralla Tuiren silmäluomet leikattiin ja niistä poistettiin ylimääräistä ihoa. Lisäksi hänen poskipäihin lisättiin täyteainetta nuorekkaan ilmeen luomiseksi.

Vuosien varrella Tuiren kasvoille on ilmestynyt myös suuria luomia, jotka ovat alkaneet häiritä. Dextran tutkimuksissa selvisi, että Tuiren luomet ovat onneksi hyvälaatuisia koholuomia. Luomet hiottiin pois laserilla, joka ei jätä jälkeensä arpea.

Verryttelyhousut vaihtuivat näyttäviin mekkoihin, jotka tuovat esiin Tuiren hoikan vartalon. Kasvoja piristää sen sijaan kirkas huulipuna, joka tuo kuulautta Tuiren kauniille kasvoille.

Kaikki Vuosia nuoremmaksi -kauden jaksot ovat nähtävillä Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme