Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Uutuusohjelman juontaja Anne Kukkohovi: Itselleen täytyy olla armollinen

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi on vuosien varrella ollut julkisuudessa arvosteltava, mutta hän ei anna tämän vaikuttaa itsevarmuuteensa.

Vuosia nuoremmaksi -muodonmuutosohjelman juontaja Anne Kukkohovi tukee ohjelmassa muutoksia kaipaavia suomalaisia naisia. Nainen kertookin muuttujien haaveilevan muun muassa korkeammasta itsetunnosta.

– Yleisin toive oli kyky oppia pitämään huolta itsestään ja nostaa itsetuntoa. Monen lapsen äidit olivat tottuneet pitämään huolta muista, mutta se "oma itse" oli jäänyt vuosien jalkoihin, Kukkohovi kertoo.

Iki-ihana Kukkohovi kertoo ällistyneensä ohjelman kuvauksissa ihmisten tavasta suhtautua omaan tyyliinsä. 

– Yllätyin miten tosissaan ihmiset ottavat ulkonäkönsä ja erityisesti muutokset. Vaikka olen välillä rankastikin arvosteltavana julkisuudessa, olen itse paljon huolettomampi ja armollisempi itseäni kohtaan. 

Hänen mielestään itsevarmuus onkin hyvin pitkälti kiinni siitä, että osaa suhtautua asioihin rennosti ja huumorin kautta. Miten itsevarmuutta voi sitten saada lisää?

– Suurin yksittäinen tekijä lienee on armollisuus itseään kohtaan. Olemme oman kohtalomme, menneisyytemme ja tapahtumiemme summa ja jossain vaiheessa on syytä katsoa ja päivittää mikä on relevanttia ja mikä ei, Kukkohovi kertoo.

"Jokaisella on sisällään tarina, josta me muut emme tiedä mitään"

Yksi hyvä päivityksen kohde onkin esimerkiksi oma tyylinsä. Miten voi estää samaan tyyliin jumahtamisen?

– Ehdottomasti menemällä kuuluisalle epämukavuusalueelle. Jos ajattelee miten lyhyt elämä on, niin onko järkeä pitää yhtä ja samaa takkia vuositolkulla? Pikku juttu, mutta se voi olla psykologisesti iso asia.

– Tai kannattaako vuositolkulla elää muille? Kun voit itse hyvin, kehität itseäsi kaikilla mahdollisilla tavoilla, haastat itseäsi, on elämäsi rikkaampaa. 

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa päivitetään ammattilaisten avustamana lukuisten suomalaisten naisten tyylejä. Kukkohovi toimi näiden upeiden ihmisten tukena ja kertookin joutuneensa usein nielemään kyyneleitä kuvaustilanteiden aikana, koska muuttujien tarinat ja kokemukset ovat niin koskettavia. Nainen saikin kuvausten aikana upean muistutuksen.

– Sain muistutuksen siitä, miten kauniita ihmiset ovat sisältä. Jokaisella on sisällään tarina, josta me muut emme tiedä mitään. Se kannattaa aina muistaa, kun tapaa uuden ihmisen.

Vuosia nuoremmaksi AVAlla 7.10. alkaen aina keskiviikkoisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme