Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Video: 70 kiloa laihduttaneen Merjan kehonkuva hukkui – verhoaa itsensä säkkeihin

Stylisti Teri Niitti ohjeistaa Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttujaa Merjaa, kuinka kannattaa pukeutua, jos ylä- ja alavartalo ovat erikokoiset. 

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman seuraavassa jaksossa tavataan hurjat 70 kiloa laihtunut Merja. Laihdutuksen myötä Merja ei kuitenkaan hahmota uutta vartaloansa, tai tiedä todellista vaatekokoaan. 

Asia käy ilmi, kun nainen saapuu stylisti Teri Niitin arvioitavaksi itse stailaamassaan asukokonaisuudessa. 

– Tämä on ehkä vähän väljä sinulle. Olet valehdellut kokosi, ja yleensä naiset tekee sen kyllä toisin päin, Teri virnuilee. 

Merjan ylä- ja alaosa ovat laihdutuksen jäljiltä eriparia, ja ohjelman stylistiopastaa Merjaa, kuinka erikokoiset ylä- ja alaosa sovitetaan yhteen.

– Sinullahan on yläosa selkeästi pienempi kuin alaosa. Sovittamatta sinun ei kannata ostaa vaatteita, sinulla on sen verran eroa ylä- ja alavartalossa, stylisti vinkkaa.

– Monesti varmaan löytyykin parhaat yhdistelmät sillä tavalla, että käyttää kahta eri osaa, hän jatkaa.

Ohjelman juontaja Anne Kukkohovi muistuttaa, että myös ompelijan käyttöä kannattaa harkita, jos vaate on jostakin kohtaa liian iso.

– Nimenomaan, jos on ylävartalo ja alavartalo erikokoiset, niin vaate pitää ottaa aina isomman mukaan, ja sitten korjauttaa se, Teri Niitti toteaa.

Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta!

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme