Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Anne iloisena uudesta ulkonäöstään: ”En olisi itse uskaltanut”

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttuja Anne ilahtui nähdessään peilistä nuorekkaan, näyttävän kahden lapsen äidin.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa tavattiin junan konduktöörinä työskentelevä Anne. 28-vuotias nainen näytti virkapuvussaan keski-ikäiseltä tädiltä ja sellaisena kaikki häntä myös pitivät.

– Halusin muuttua ulkonäöllisesti, koska en ole viimevuosina lasten takia kerennyt pitää itsestäni huolta. Siihen, kun vielä lisätään kolmivuorotyö, niin se on sellainen paletti, että siinä ei hirvesti kerkeä enää muuta, Anne kertoo.

– Tyylini oli ihan mitäänsanomaton, siinä ei ollut mukana mitään omaa persoonallisuutta. Olin vain, nainen kuvailee.

Muutosprosessin myötä kahden lapsen äiti sai kokea joukon itselleen uusia asioita.

– Yllätyksenä tuli, että hiukset leikattiin näin lyhyeksi! Hiukset ovat ihan erilaiset, minulla ei ole koskaan ollut lyhyitä hiuksia. Hiusten väri on tosi rohkea, mutta kiva.

– Kaikki on sellaista, mitä en olisi itse uskaltanut kokeilla. Minulta puuttuu itseltäni sellainen taiteellinen silmä, että osaisin katsoa, mikä näyttää hyvältä yhdessä minkäkin kanssa. Tänäänkin, kun näin minulle valitut vaatteet, kampauksen ja meikit, mietin, että onkohan tämä nyt hyvä. Mutta kun näin sen kokonaisuuden siinä peilin edessä, niin se oli ihan selkeästi alusta loppuun saakka mietitty.

Uusien hiuksien lisäksi Annen muodonmuutokseen kuuluivat Laser Tilkassa tehty silmien laserleikkaus  ja Siluetti Spassa tehty  E-Matrix-käsittely aknearpien hoitoon.

"Nykyään minusta on kiva laittautua"

Muutosleikin jälkeen peilistä kurkistava lopputulos oli kovasti Annen itsensä mieleen.

– Apua, ihanaa, taisin sanoa, kun näin itseni ensimmäistä kertaa peilisitä. Kun vertaa lähtötilanteeseen, niin olen tosi iloinen ja onnellinen siitä, että olen päässyt nyt tähän asti, nainen iloitsee.

– Mutta menee varmasti hetki aikaa, ennen kuin tottuu omaan pelikuvaan, koska muutokset ovat olleet isoja.  Häkellyn jo siitä, että hiukset eivät ole ponnarilla, vaan ne ovat auki, ne ovat lyhyet ja niissä on tosi voimakas väri, hän jatkaa.

Muodonmuutoksen aikana koetut muutokset ovat säilyneet osana Annen elämää vielä kuukausia ohjelman kuvausten jälkeenkin.

– Olen tämän kokemuksen myötä alkanut välittää enemmän ulkonäöstä. Olen nykyään huolitellumman näköinen, kun lähden jonnekin, Anne kertoo.

– Itsetunnon kanssa minulla ei ikinä ole ollut ongelmia, vaan olen aina ollut sellainen kuin olen, mutta ohjelman myötä olen löytänyt itsestäni uuden puolen ja nykyään minusta on kiva laittautua. Aiemmin laittautuminen tuntui suurelta vaivannäöltä, enkä ajatellut sen olevan minua varten, hän jatkaa.

Toisin kuin ohjelman kuvauksia, nykyisin Annen kasvoille päätyy meikkiä myös aikaisina arkiaamuina.

– Olen ruvennut meikkaamaan ja pidän huolta myös kulmakarvoista. Aiemmin laitoin yleensä vain meikkivoidetta ja puuteria ja se riitti, nykyään olen opetellut käyttämään jopa kulmakynää. Aamuisinkin jaksan laittaa ripsiväriä ja luomiväriä, nainen iloitsee.

–Ja Terillä oli iso vaikutus siihen, että uskallan nykyään kokeilla enemmän värejä ja olen osatanut värikkäitä, jopa kuviollisia vaatteita. Nykyisin muistelen aina Teriä vaatekaupoilla, hän nauraa.

Katso videolta Annen ensireaktio uudesta ulkomuodostaan! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme