Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Kaija toivoi huomiota osakseen: ”Vielä ei ole perään vihellelty”

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttuja Kaija toivoi muodonmuutoksen tuovan mukanaan ihailevia katseita. Katseita, tai ei, ainakin Kaijan oma olo itsestään koheni.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman kolmannessa jaksossa muodonmuutokseen saapui talouspäällikkö Kaija, jonka ulkonäkö oli jämähtänyt määrittelemättömälle aikakaudelle.

– Olen miettinyt, että tällainen muuttumisleikki olisi kiva, varsinkin, kun olen todennut, että tarvetta tosiaankin olisi, kun itse ei saa mitään tehtyä, Kaija toteaa.

– Hiuksille pitäisi tehdä jotain, vaatetukselle pitäisi tehdä jotain, koko paketille pitäisi tehdä jotain, nainen luettelee.

Suurin muutosta kaipaava osa-alue oli Kaijan mukaan juurikin hänen harmaa hiuskuontalonsa.

– Olin pahoinpidellyt omia hiuksiani, se oli varmaan kaikkein näkyvin asia. En ollut vuosiin käynyt kampaajalla, vaan leikkelin niitä itse sieltä sun täältä. Ne olivat harmaat, sillä en ollut aikoihin värjännyt niitä.

– Lisäksi olin jo pidempään ajatellut, että silmät olivat hyvin väsyneen näköiset.

Muuttumisprosessissa Kaijan silmäluomet leikattiinkin Siluetti Sairaalassa, ja riippuvien luomien alta paljastui säihkyvät silmät.

– Olin itsekin ajatellut, että leikkaus olisi varmasti ihan aiheellinen, mutta sekin asia oli vain jäänyt. Nyt katse on pirteämpi kuin aiemmin, nainen iloitsee.

Lopputulos miellyttikin Kaijan omaa silmää.

–Muutos on kyllä suuri! Varmasti se vaikuttaa ihan omaan olemiseen, kun ei ole sellainen vanha ja väsynyt. Kyllä se tuo sellaista positiivista energiaa, kun ajattelee, että minustako sai tämännäköisen!

"Se, miltä näyttää, on aika pienestä kiinni"

Muodonmuutoksessa saavutettu, uusi näyttävä olemus onkin säilyttänyt paikkansa Kaijan elämässä.

– Olen huomannut, että loppujen lopuksi se, miltä näyttää, on aika pienestä kiinni. Suurin juttu on varmaankin hiukset ja meikki, pienelläkin muutoksella voi piristää itseänsä, nainen toteaa.

– Ymmärsin muutoksen myötä, että tässähän voi vielä itselleen tehdä jotain, että ei tarvitse vain antaa mennä. Kun se, mitä näkyy peilistä, miellyttää, vaikuttaa se sisäiseen olemukseenkin, hän jatkaa.

Ohjelmassa Kaija haaveili saavansa edes joskus ihailevia katseita osakseen. Ovatko päät kääntyneet sinkkunaisen perään?

– En ole tainnut jäädä katselemaan. Kävelen aina niin kiireesti eteenpäin, että en ehdi jäädä katsomaan, jääkö joku vilkuilemaan, nainen nauraa.

– Ehkä sellaiset, jotka kulkevat samoilla nurkilla, ovat katsoneet perään, että onko tuo se sama tyyppi, mutta ainakaan vielä ei ole perään vihellelty, hän jatkaa. 

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme