Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -kampaaja tiukkana ”En kuunnellut muuttujien mielipiteitä”

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman hiustaiteilija Piatu Puhakka iloitsee siitä, että naiset olivat luottavaisia hänen ideoitaan kohtaan. Vaikka osa naisista yrittikin esitellä omia ideoitaan hiusten suhteen.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelma tuo ruutuun kymmenen muodonmuutosta kaipaavaa suomalaisnaista. Naisten hiukset ohjelmassa laittaa hiustaiteilija Piatu Puhakka.

Arvostettu parturi-kampaaja on tyytyväinen, sillä useimmat ohjelmaan osallistuneet naiset uskalsivat luottaa ja heittäytyä asiantuntijoiden suunnittelemiin muutoksiin.

– Osa rupesi kyllä antamaan ohjeita, että ei lyhyttä, tai sitä tai tätä. Mutta minähän tein oman näkemykseni mukaan juuri niin kuin olin ajatellut, enkä kuunnellut heidän mielipiteitään, mies nauraa.

– Vaikka välillä tulikin neuvoja, saimme kuitenkin aina sovittua, ja sain lopulta omat ideani läpi, hän jatkaa.

Palkitsevinta ohjelman tekemisessä olikin lopputuloksen näkeminen ja onnelliset ilmeet naisten kasvoilla.

– Hieraisin muutaman kerran itsekin silmiä ja mietin, voiko kyseessä olla sama ihminen. Ulkoisesti he olivat kuin kaksi eri ihmistä, ja olihan se häkellyttävää! He näyttivät ihan uudelta, mutta säilyttivät kuitenkin oman identiteettinsä, Piatu kertoo.

Tyytyväisten ja itsevarmojen naisten näkeminen muodonmuutoksen jälkeen nostikin tunteita pintaan.

– Oli hienoa nähdä, mikä vaikutus uusilla hiuksilla oli näihin naisiin. Monesti puhutaan, kuinka sisin on tärkein, mutta joskus käy niin, että jos on sisältä ihan rikki, ja aloittaa kohennuksen ulkokuoresta, niin sisäinen puoli saattaakin lähteä korjautumaan sitä kautta, hiustaiteilija tietää. 

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme