Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vampyyrihoito palautti Kukka-Maarian itsetunnon: ”Ei tarvitse enää hävetä”

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttuja Kukkis ei enää häpeile ulkonäköään, vaan viihtyy nykyään ihmisten ilmoilla.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman neljännessä jaksossa tavattiin Kukka-Maaria, joka on kärsinyt huonosta ihosta ja paino-ongelmista koko ikänsä. Kukkiksen itsetunto oli painunut pahasti pakkasen puolelle, eikä hän halunnut liikkua ihmisten ilmoilla.

– Olin jo pidemmän aikaa ollut yleisolemukseltani todella väsähtäneen näköinen. Lisäksi minulla oli todella paha ihottuma, joka vaivasi minua yli kolmen vuoden ajan. Se vaikutti todella vahvasti siihen, että minun ei tehnyt mieli lähteä ihmisten ilmoille, Kukkis kertoo.

Muutosleikin kautta Kukkis toivookin löytävänsä itsetuntonsa takaisin.

– Halusin, että minuun saataisiin raikkautta lisää. Myös hiusten suhteen tyyli oli hukassa, sillä en ollut löytänyt omaa juttuani niiden suhteen, nainen kertoo toiveistaan.

Muutosprosessin aikana Kukkiksen kasvoille tehtiin Dextra Plastiikkakirurgisessa Sairaalassa niin sanottu vampyyrihoito, jossa naisen omaa veriplasmaa siirrettiin kasvojen ongelma-alueille.

– Jännitin hoitoja aluksi tosi paljon, sillä vaikka minulla on tatuointeja, pelkään todella paljon neuloja, Kukkis kertoo.

– Ihosta tuli kuitenkin tosi freesi ja hyvännäköinen, ja olen saanut kuulla todella paljon positiivista palautetta, nainen kiittelee hoitojen jälkeen.

"Miesystäväkin oli aivan myyty"

Muuttumisleikissä Kukkikselle tehtiin lisäksi kulmien kestopigmentointi Siluetti Spassa. Nainen sai myös uudet upeat hiukset.

– Kun kuulin, että minulle tulisi vaaleat hiukset, olin ihan sokissa ja ajattelin, etteivät ne sopisi minulle yhtään! Piatu kuitenkin lupasi, etten lähde ulos kampaamosta keltaisen tukan kanssa, ja lopputulos olikin tosi hyvä. Miesystäväkin oli aivan myyty, kun lähdin kampaamosta, nainen iloitsee.

Mutta mitä Kukkikselle kuuluu nykyään? Vieläkö muutokset ovat säilyneet elämässä?

– Kokemus vaikutti elämääni hyvin positiivisella tavalla. Huomaan, että olen alkanut ihan eri tavalla nauttia ulkoilmasta ja pystyn olemaan ihmisten ilmoilla ilman, että tunnen koko ajan häpeää.

– Nykyään ei tarvitse lisätä kuin ripsiväriä, kun tuntuu jo, että näyttää hyvältä. Aiemmin yritin aina hirveästi peittää kasvojen ihottumaa erilaisilla peitevoiteilla, mutta se kuitenkin aina näkyi alta. Se, että nyt pystyn lähtemään ulos ihan pienellä vaivannäöllä, tuntuu hyvältä, ja nautin nyt ihan eri tavalla arkisista, pienistä asioista, kun ei tarvitse enää hävetä sitä, miltä näyttää. 

Katso videolta Kukkiksen ensireaktio ulkonäöstään! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme