Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Maria: "Välillä olen edelleen kuin harakanpesä"

Muuttumisleikki innosti Vuosia nuoremmaksi -ohejlman Marian pitämään jälleen huolta itsestään. Kotona kauneudenhoitorutiineista saa kuitenkin välillä lipsua. 

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman toisessa jaksossa tavattiin 33-vuotias Maria, joka kaipasi ulkomuotoonsa piristystä.

Muutosleikissä Maria uudistuikin täysin. Nainen sai toivomansa uudet hampaat, uuden pisrteän kampauksen, sekä silotusta murheiden mukanaan tuomiin ryppyihin.

Mutta mitä Marialle kuuluu nykyään? Ovatko kesällä tehdyt muutokset säilyneet arjen keskellä?

– Kaikki ne muutokset piristivät minua ja niiden myötä halusin myös alkaa huolehtia itsestäni, etten vain rupsahda takaisin, Maria nauraa.

– Kokemus avasi silmät, ja muistin taas itseni. Huomasin, että ei tarvitse tehdä paljon, että pitää huolta itsestä. Se ei ole niin iso juttu kuin miltä se tuntui silloin aiemmin kaiken kiireen keskellä, hän jatkaa.

"Lyhyet hiukset sopivat minulle paremmin"

Marian tukkatyyli on kuitenkin vaihtunut helppohoitoisemmaksi, ja muodonmuutoksessa saadut hiustenpidennykset ovat saaneet lähteä.

– Nyt on lyhyt tukka, mutta sitä laitetaan ja värjätään. Haluan pitää sen kunnossa, ja olenkin kesän jälkeen käynyt jo kaksi kertaa kampaajalla. Se on paljon minulle, nainen toteaa.

– Nykyinen kampaus on helppo hoitaa, ja se näyttää hyvältä, vaikka vain föönaisin hiukset. Pidennykset olivat ihanat, mutta hirveän vaikeat hoitaa. Puoli tuntia meni jo hiusten pesuun, ja totesin, että kyllä lyhyet hiukset sopivat minulle paremmin. Mieskin sanoi, kun tulin lyhyen tukan kanssa kotiin, että nyt lähti jälleen kymmenen vuotta pois, hän jatkaa.

Nykyään kevyt laittautuminen onkin muodostunut Marialle luonnolliseksi osaksi arkea.

– Tietenkin välillä olen yhä edelleen kotona kuin harakanpesä, mutta kun lähden jonnekin, niin mielelläni olen ihan siististi pukeutunut ja hiukset kunnossa. Ja ripsiväriä laitan melkein aina! 

Katso videolta, mitä mieltä Teri Niitti oli Marian vanhasta tyylistä! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme