Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -muuttuja Maria: "Yritin jopa ehdottaa rasvaimua"

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muuttuja Maria luotti ohjelman asiantuntijoihin täysin ja suostui kaikkiin hänelle ehdotettuihin muutoksiin. 

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman toisessa jaksossa tavataan 33-vuotias kotiäiti Maria, joka oli perhe-elämän mukanaan tuomien kiireiden keskellä unohtanut pitää huolta itsestään.

– Olin yksinkertaisesti vain niin rääsyinen ja kulahtanut! En ollut tehnyt mitään itselleni. En hoitanut ihoa, ja hiukset oli itse vaalennettu vähän sinne päin. Tämä sattui niin sopivasti, Maria hehkuttaa.

Nuoruudessa sattuneen onnettomuuden takia Marian etuhammas oli vioittunut, ja tilalla oli laitettu kehno väliaikainen paikka, minkä vuoksi hänen kasvoillaan ei oltu nähty hymyä pitkään aikaan.

Hammasrivistön kaunistaminen olikin Marian toivelistan kärkipäässä, ja nainen sai muutosleikissä uuden, hohtavan hammasrivistön.

– Minulla ei varmaan ala-asteen jälkeen ole ollut näin ihanaa hymyä, nainen iloitsee.

Lisäksi Maria pääsi Siluetti Span hoitoihin, ja vuosien murheiden mukanaan tuomia ryppyjä siloteltiin Botox-hoidoilla.

– Suostuin hoitoon nopeasti. Ajattelin, että kokeillaan. Ja huuletkin olivat alkaneet roikkua, ja niihin laitettiin täyteainetta. Nyt ne ovat sellaiset kuin ne olivat nuorempana.

"Olisin suostunut mihin vain"

Nainen kertoo luottaneensa täysin ohjelman asiantuntijoiden valintoihin.

– Olisin suostunut mihin vain. Yritin jopa ehdottaa rasvaimua, mutta siihen ei suostuttu, Maria nauraa.

Muutosleikin aikana myös Marian lyhyet ja vaaleat hiukset kokivat päivityksen, kun nainen sai sinettipidennykset ja hiukset värjättiin räväkän oranssin sävyllä.

– Sanoin kampaajalla, että en ikinä haluaisi mitään oranssinpunaisia hiuksia. Ja sitten Piatu otti esiin ne pidennykset, ja ne olivat juuri sen väriset, mitä en itse ikinä laittaisi, nainen nauraa.

– Mutta nämä olivatkin itse asiassa tosi hyvät! Todella piristävät, hän jatkaa.

Lopputulos miellyttääkin kovasti muuttujan omaa silmää.

– Kun näin itseni tällaisena ensimmäistä kertaa, en ollut tunnistaa itseäni. En tunnistanut edes omaa naamaani. Itkuhan siinä tuli, nainen tunnustaa.  

Upeasta lopputuloksesta nainen haluaakin nyt pitää tiukasti kiinni.

– En ollut yhtään tyytyväinen itseeni. Olin niin pettynyt omaan olemukseeni, että tämä tuli todella hyvään saumaan. Nyt minulla on paljon itsevarmempi olo, ja olen paljon tyytyväisempi itseeni.

– En ole halunnut käydä missään, sillä olen hävennyt sitä, että en ole pitänyt huolta itsestäni. Mutta se on muuttunut nyt! 

Katso videolta, mitä mieltä Teri Niitti oli Marian vanhasta tyylistä! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme