Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Ronja säikähti muodonmuutosta: "Hetkeksi laitoin pidennykset päähän"

Tällä viikolla Vuosia nuoremmaksi -sarjassa muuttumisleikkiin pääsi Ronja.

Ronja kaipasi erityisesti piristystä ja iloa harmaille ja väsyneille kasvoilleen, sekä uutta sutinaa arjen kuluttamaan elämään. Neljän lapsen yksinhuoltaja koki, ettei hänellä ole ollut aikaa eikä kiinnostusta itsesään huolehtimiseen.

Ronja koki Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa melkoisen muutoksen, kun harmaavarpusesta kuoriutui uljas kaunotar. 

Kaikki muutokset eivät kuitenkaan olleet helppoja. Etenkin hiusten leikkaaminen aivan lyhyeksi oli Ronjalle kova paikka. Sittemmin hän on kuitenkin tottunut lyhyenpään malliin ja käynyt ylläpitämässä leikkausta kampaajalla.

– En olisi ikinä halunnut niin lyhyttä tukkaa, mutta nyt olen käynyt parikin kertaa kampaajalla. Hetkeksi ärsyynnyin lyhyeen tukkaan niin kovasti, että laitoin pidennykset päähän, mutta aika pian halusin niistä eroon, Ronja nauraa.

Ronja kertoo ohjelmassa, että ennen muodonmuutosta ystävät saattoivat ihmetellä hänen väsynyttä olemustaan. Nyt niistä kommenteista on päästy eroon.

– Toki jos on väsynyt, on väsynyt ja se huomaa. Mutta kyllä muutos on huomattu ja erityisesti ihoa on kehuttu. Ennen esimerkiksi silmänaluseni näyttivät aika hurjalta, mutta nyt ne ovat ihan eri maailmasta, Ronja kiittelee.

Aiemmin Ronja osti vaatteita lähinnä kirpputoreilta ja laittoi päälle mitä nyt sattui käteen osumaan. Vieläkään vaatekaupat eivät vedä Ronjaa puoleensa, mutta joitakin uusia vaatteita on tarttunut mukaan ale-rekeistä.

– Kyllä siinäkin on selvä muutos tapahtunut siinä, ettei tule hamstrattua kirpputoreilta vaatteita kaappeihin lojumaan. Nykyään osaan hakea vaatteiltani käytännöllisyyttä, hän arvioi. 

Vuosia nuoremmaksi tiistaisin kello 21 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme