Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Kuvat: Äijätyylistä seksipommiksi – muistatko nämä huikeat Vuosia nuoremmaksi -muutokset?

maria-slider2
maria-slider1

Suosittu Vuosia nuoremmaksi jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin! Muistatko nämä uskomattomat muutokset ohjelman ensimmäiseltä kaudelta?

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman suomalaisversio hurmasi katsojat syksyllä 2015. Suosikkiohjelmassa 10 suomalaisnaista sai kokea elämänsä muutoksen, kun asiantuntijatiimi riensi auttamaan väsähtäneitä äitejä ja vaimoja.

Muistatko esimerkiki väsyneen perheenäidin Marian, josta taiottiin sädehtivä pakkaus?

– En ollut yhtään tyytyväinen itseeni. Olin niin pettynyt omaan olemukseeni, että tämä tuli todella hyvään saumaan. Nyt minulla on paljon itsevarmempi olo, ja olen paljon tyytyväisempi itseeni, Maria hehkutti muodonmuutoksen jälkeen.

Asiantuntijatiimi taikoikin Mariasta totaalisen seksipommin, ja lopputulos miellyttikin kovasti muuttujan omaa silmää.

– Kun näin itseni tällaisena ensimmäistä kertaa, en ollut tunnistaa itseäni. En tunnistanut edes omaa naamaani. Itkuhan siinä tuli, nainen tunnusti.

"Pystyn olemaan ihmisten ilmoilla ilman häpeää"

Ohjelman ensimmäisellä kaudella totaalisen muutoksen sai kokea Kukkis, jota ei ollut muutoksen jälkeen tunnistaa samaksi naiseksi.

kukkis-slider-1
kukkis-slider-2

– Olin jo pidemmän aikaa ollut yleisolemukseltani todella väsähtäneen näköinen. Lisäksi minulla oli todella paha ihottuma, joka vaivasi minua yli kolmen vuoden ajan. Se vaikutti todella vahvasti siihen, että minun ei tehnyt mieli lähteä ihmisten ilmoille, nainen kertoi ennen muodonmuutosta.

Muutosleikin lopputuloksena aikanaan 12 vuotta tupakoineesta Kukkiksesta kehkeytyi kuuma kissa.

– Nykyään ei tarvitse lisätä kuin ripsiväriä, kun tuntuu jo, että näyttää hyvältä. Olen alkanut ihan eri tavalla nauttia ulkoilmasta ja pystyn olemaan ihmisten ilmoilla ilman, että tunnen koko ajan häpeää, Kukkis iloitsi kuvausten jälkeen.

Tahdotko mukaan ohjelman toiselle kaudelle?

Etsimme mukaan ohjelmaamme reippaita ja innokkaita naisia, jotka kokevat olevansa muodonmuutoksen tarpeessa. Voit olla sinkku, perheellinen, uranainen tai kotiäiti, mutta jos tunnet itsesi vanhemmaksi kuin oikeasti olet tämä on sinun tilaisuutesi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme