Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman Johanna: "Välillä muistan hyvin Teri Niitin ukaasit siitä, mitä ei saa tehdä"

Vuosia nuoremmaksi -sarjan ensimmäisessä jaksossa muodonmuutoksen kohteeksi päätyi kolmivuorotyötä tekevä perheenäiti Johanna.

Vuosia nuoremmaksi -sarjan ensimmäisessä jaksossa nähtii neljän lapsen äiti Johanna. Hän oli aina huolehtinut, että lapsilla on parasta päällä, mutta oli unohtanut kaikessa tohinassa itsensä.

Naisen oma vaatekaappi koostui kirpputorilta ostetuista vaatteista. Johanna ei ollu vuosikausiin panostanut millään tavalla omaan ulkonäköönsä.

– Kuvauksista on mennyt nyt noin puoli vuotta. Koko hommasta jäi tosi hyvät fiilikset. Siinä joutui monen erilaisen tilanteen eteen, jotka yllättivät, Johanna kertoo MTV.fille.

– Yllättävintä oli se, että muutoksia haettiin lähinnä ulkoisesti, mutta loppujen lopuksi siitä tuli matka syvälle omaan sisimpään. Sitä joutui monien juttujen kautta pohtimaan, mitä haluaa ja mitä on tullut tehtyä.

Johanna koki ohjelmassa mukana olemisen hyödylliseksi. Hän ei ole kuitenkaan noudattanut kuvausten jälkeen kaikkia Vuosia nuoremmaksi -tiimiltä saatuja vinkkejä ja neuvoja.

– Kyllä aika moni asia on silti jäänyt mukaan arkeen. Välillä sitä muistaa hyvin Teri Niitin ukaasit ja neuvot siitä, mitä ei saa tehdä. Kyllä niitä jokseenkin noudattaa, Johanna toteaa.

– Varsinkin se energiabuusti, minkä ohjelmasta sai, on jäänyt päälle. Jos tulisi uudelleen mahdollisuus lähteä mukaan, lähtisin, ehdottomasti.

Johanna kertoo jännittäneensä ennen ohjelman kuvauksia.

– Toki siinä oli vaikeita juttuja, kun ei ole tottunut olemaan tuolla tavalla framilla.

Johanna oli katsonut tyttärensä kanssa edellistä Vuosia nuoremmaksi -kautta. Tytär oli sanonut äidilleen, että hänen kannattaisi hakea mukaan ohjelmaan.

– Kyllä tytär mainitsee edelleen välillä huomaavansa asioita, jotka ovat jääneet tapoihini ohjelmasta. Yhtenä päivänä hän sanoi huomaavansa minussa sen buustin, mikä näkyy esimerkiksi peilin edessä, Johanna sanoo.

– Mentaalipuolen vaikutus on ollut suuri. Sitä kautta sitä kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä laittaa päälle ja miten meikkaa ja muistaa laittaa tukan.

Ennen kuvauksia Johanna kertoi käyneensä vaatekaupassa viimeksi kuusi vuotta sitten.

– Nyt on tullut käytyä useammin. Olen heittänyt vanhoja vaatteita pois.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman toisella kaudella nähdään kauneuden supertiimi, joka loihtii Anne Kukkohovin johdolla upeita uusia muodonmuutoksia.

Kymmenen rohkeaa suomalaista antavat tyylinsä meikkitaiteilija Pia Hiltusen, stylisti Teri Niitin ja parturi Piatu Puhakan käsiin.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman uusi kausi alkaa AVAlla 7.2. klo 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme