Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Vuosia nuoremmaksi -Tuiresta tulee näyttävä kesämorsian: "Nyt yritän huolehtia itsestäni enemmän"

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa muodonmuutoksen läpikäynyt Tuire ihastui erityisesti uusiin pitkiin hiuksiinsa.

Verkkahousuissa ja huppareissa viihtynyt Tuire, 45, koki Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa melkoisen muutoksen, kun nukkavierusta kotihiirestä kuoriutui naisellinen kaunotar. 

Aiemmin peilistä katsoi elämäänsä kyllästynyt keski-ikäinen nainen, mutta tätä nykyä peilikuva vastaa paremmin Tuiren kuplivaa luonnetta. Väsyneitä kasvoja piristi esimerkiksi silmäluomileikkaus. 

– Leikkaus oli iso juttu henkisestikin ja uusiin silmiin kesti hetken tottua. Kun niihin tottui, alkoi ajatella, että eihän tämä muutos niin suuri ollutkaan, mutta kun katsoo vaikkapa vuoden takaisia kuvia, eron huomaa aika nopeasti, Tuire pohtii MTV.fin haastattelussa. 

Tuire tykästyi myös uuteen, pidempään kampaukseen, joka luotiin ohjelmassa pidennysten avulla. 

– Pidennykset minulla on yhä ja niitä olen käynyt uusimassa. Pitkistä hiuksista tulee naisellisempi olo, kun niitä voi räplätä ja laittaa. Samalla koitan kasvattaa myös tätä omaa tukkaa, hän kertoo.

Yksi muodonmuutoksen suurimmista motivaattoreista oli varsin romanttinen: Tuire menee naimisiin kesäkuun alussa. Hääpäivä on erityinen, sillä samalla tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun Tuire ja tämän puoliso menivät kihloihin. 

– Maistraatti on varattu ja sormukset hommattu. Juhlista ei tule kovinkaan isot, johan tässä ollaan jo keski-ikäisiä ja meillä on aikuisia lapsiakin, Tuire nauraa.

Muodonmuutos on muuttanut kokonaisvaltaisesti Tuiren suhtautumista ulkonäköön. 

– Nyt yritän huolehtia itsestäni enemmän, käyttää kosteusvoidetta ja sen sellaista. Toin myös vaatehuoneeseen hirvittävän läjän mekkoja, jos ne sieltä eksyisivät päällekin!

Kaikki Vuosia nuoremmaksi -kauden jaksot ovat nähtävillä Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme