Mainos
Mainos

106 minuuttia seksiä, 36 minuuttia työtä – siinä onnen salaisuus

Paras "työn ja huvin" suhde on 106 minuuttia seksiä jokaista 36 työminuuttia kohti.

Mikä tekee ihmisen onnelliseksi? Christian Krollan ja SebastianPokuttabin selvityksen mukaan seksi – tosin sitä tulisi harrastaa yli tunti päivässä maksimaalisen onnen takaamiseksi.

Jacobsin ja Bremenin yliopistojen selvityksen mukaan paras "työn ja huvin" suhde olisi 106 minuuttia seksiä jokaista 36 työminuuttia kohti. Selvitystä varten tutkittiin amerikkalaisten päivittäisiä aktiviteetteja ja niiden aiheuttamaa mielihyvää. Tämän jälkeen tulokset yleistettiin koskemaan 16 tunnin päivää.

Selvityksen mukaan päivästämme kuluu huikea 244 minuuttia työhön, joka ei monien mielestä ole ajanviettotavoista nautinnollisin. Seksiin ja sosiaaliseen elämään sen sijaan käytetään surkeat seitsemän minuuttia.

Seksin priorisoimiseen on vielä aikaa: toisen selvityksen mukaan ; toisen selvityksen mukaan kolmannes .


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Lähteet:Your Tango, Gz.com

Kuva: Colourbox

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot