Mainos
Mainos

17-vuotias poika vei tyttöystävänsä 12-vuotiaan siskon treffeille – some raivostui

Nuori mies vei pikkutytön treffeille opettaakseen hänelle, millaista kohtelua hän ansaitsee. 

Tammikuussa MTV Lifestyle uutisoi isästä, joka vei joka kuukausi tyttärensä treffeille opettaakseen hänelle, millaista kohtelua hän tulevaisuudessa miehiltä ansaitsee. Isä halusi asettaa riman todella korkealle. Moni somekäyttäjä ihastui isän ideaan. Yksi heistä on 17-vuotias Charlie Egressen, joka päätti kokeilla ideaa omassa elämässään.

Tällä kertaa treffeillä ei kuitenkaan päässyt tytär, vaan tyttöystävän 12-vuotias pikkusisko Elizabeth.

Eräänä iltana nuori mies päätti lähteä ulos tyttöystävänsä sijaan tämän pikkusiskon kanssa. Egressen on hyvin läheinen tyttöystävänsä perheen kanssa ja hän halusi varmistaa, että pikkutyttö tietää, mitä hän ansaitsee. Hän halusi tytön tietävän, että tulevaisuuden parisuhteessa häntä tulee kohdella kuin prinsessaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minua inspiroi se, kuinka läheisiä olemme tyttöystäväni siskon kanssa ja se, että toivon hänen parisuhteensa olevan minun ja tyttöystäväni suhteen kaltainen sitten, kun hän on meidän iässämme, Egressen kertoo.

– Vein hänet mukavalle illalliselle ja annoin muutamia vihjeitä siitä, mitä miehet tyypillisesti tekevät treffeillä. Hän selvästi nautti siitä, sillä meillä on aina hauskaa yhdessä.

Tekoa haukutaan vastenmieliseksi

Elizabeth, miehen tyttöystävä ja mies itse eivät olleet ainoita, jotka olivat innoissaan ideasta. Twitteriin jaetut kuvat epätavallisesta treffi-illasta ovat keränneet runsaasti huomiota, ja monet ihmiset ovat ryhtyneet ylistämään miehen toimintaa.

Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä. Osa käyttäjistä on kommentoinut miehen teko vastenmieliseksi ja epäillyt nuorella miehellä olleen seksuaalisia taka-ajatuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Saamastaan negatiivisesta palautteesta huolimatta Egressen kertoo olevansa tyytyväinen treffi-illan onnistumiseen. Hän lisää, että nykypäivänä oudot kommentit ovat ennemminkin sääntö kuin poikkeus.

– Aion ehdottomasti viedä hänet ulos uudelleen, hän on ihana persoona ja hän on niin täynnä energiaa, Egressen kertoo.

Lähde: Metro

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme