Mainos
Mainos

4-vuotias poika luki 100 kirjaa yhdessä päivässä – tempausta seurattiin suorassa Facebook-lähetyksessä

Pieni poika näytti suorassa lähetyksessä, että lukeminen kannattaa aina.

Vasta 4-vuotias chicagolainen Caleb Green innoittaa ihmisiä lukemaan näytettyään mallia suorassa Facebook-lähetyksessä. Hän luki 100 kirjaa yhden päivän aikana samalla, kun tuhannet ihmiset seurasivat suoritusta sosiaalisessa mediassa. Lukemisten joukossa oli muun muassa kirja ninjakilpikonnista.

Green sitoutui lukemaan 100 erilaista kirjaa pelkästä lukemisen ilosta. Hänen isänsä, Sylus Green, yritti ensin suostutella poikaansa yrittämään hieman pienemmällä urakalla, mutta poika oli vaatinut, että hän aikoo lukea pyöreät sata teosta.

Pojan isä voimaantui uroteosta ja kertoi itsekin pyrkivänsä uneksimaan kunnianhimoisemmin ja asettamaan itselleen epärealistisiakin tavoitteita tulevalle vuodelle.

– Caleb inspiroi minua olemaan luovuttamatta ja ponnistelemaan jatkossa maaliin asti, Sylus Green kertoo.

Pojan tempauksen myötä Greenin perhe on saanut sydämellisen vastauksen heidän asuinseutunsa yhteisöltä. Lukuisat järjestöt ovat lahjoittaneet kirjoja niin Calebille kuin hänen 7-vuotiaalle siskolleen Jaelille sekä vannoneet lahjoittaa kirjoja myös muille lapsille Chicagon alueella.

Caleb jatkaa useiden kirjojen lukemista päivittäin. Hän kertoo aikovansa isona koripalloilijaksi, astronautiksi sekä ninjakilpikonnaksi.

Lähde: ABC News


***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme