Mainos
Mainos

6 asiaa, jotka vahva äiti opettaa sinulle

Onko äitisi vahvin ja sitkein ihminen, jonka tunnet? Olet luultavasti oppinut häneltä nämä asiat, Kunto Plus-lehti listaa.

1. Itsenäisyys

Et jää avuttomaksi missään tilanteessa, sillä olet oppinut äidiltäsi, että pärjäät ja pystyt kyllä, oli sitten kyseessä hillopurkin avaaminen tai muutto vieraaseen maahan.

2. Kärsivällisyys

Olet oppinut, ettei kaikki aina tapahdu hetkessä, vaikka niin toivoisikin. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tehtävä töitä, mutta sitkeys lopulta aina palkitaan.

3. Ehdoton rakkaus

Äidin rakkaus kestää isot ja pienet kolhut. Kun on saanut osakseen tällaista ehdotonta rakkautta, sitä osaa antaa myös muille.

4. Vahvakin voi olla herkkä

Vahvuutta on myös uskaltaa olla haavoittuvainen. Äitisi, vakaa ja vahva kuin peruskallio, on varmasti myös valvonut öitä vuoksesi sydän huolesta syrjällään.

5. Itsearvostus

Itseään ja lastaan arvostavalta äidiltä saatu malli auttaa niinäkin hetkinä, kun itsetunto hipoo pohjamutia. Tiedät, että tekemäsi virheet eivät määritä sinua, vaan mokista voi oppia ja kehittyä edelleen.

6. Katse aina tulevaisuuteen

Tiedät, että jossittelu ja menneiden vatvominen eivät auta mitään. Et jää tuleen makaamaan, vaan nostat heikkonakin hetkenä katseen aina kohti tulevaisuutta.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kunto Plus -lehden kanssa.

Muita Kunto Plus -lehden artikkeleita:

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme