Mainos
Mainos

Äiti menetti 19-vuotiaan poikansa yllättäen – koki vuosien jälkeen elämänsä yllätyksen

Morsian sai mieheltään koskettavan häälahjan. 

Amerikkalaisen Becky Turneyn hääpäivä oli tavallistakin ikimuistoisampi. Turney sai mieheltään upean lahjan, kertoo BBC.

Turney menetti poikansa Tristonin vuonna 2015, kun tämä kuoli yllättäen. Triston oli kuollessaan vain 19-vuotias. Turneyn tietämättä hänen tuleva miehensä Kelly oli järjestänyt häihin yllätyksen: paikalle oli kutsuttu Jacob, jonka Triston oli pelastanut elinsiirrolla. Mies oli saanut Tristonilta sydämen.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Turney yllättyi toden teolla, kun Jacob saapui hääjuhliin. Häälahjaksi Turney sai kuunnella, miten Tristonin sydän sykkii Jacobin rinnassa.

Turney kehuu hääpäivää elämänsä parhaaksi.

– Tämä on kiistatta paras lahja... Upein yllätys koskaan. Kiitos, kun huolehdit Tristonin sydämestä. Kiitos, että olet täällä, hän kiitteli Facebookissa.

Yllätyksen suunnittelu ja toteutus vei viisi kuukautta. Kelly kehuu Jacobia upeaksi nuoreksi mieheksi: tämä matkusti häitä varten yli 4800 kilometriä! Jacobin mukaan tilanne oli surrealistinen, sydäntälämmittävä ja uskomattoman tunteellinen.

Triston oli paikalla häissä myös muilla tavoilla: hänelle oli varattu tuoli hääjuhlissa, ja lisäksi hänen kuvansa oli morsiamen kimpussa.


Lähde: Bbc.com, Facebook 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme