Mainos
Mainos

Älä paina sydäntä tälle naiselle Tinderissä – voi käydä huonosti!

Ilmeisesti rakkauden löytäminen voi vaatia parin terveitä munuaisia.

Tinderissä törmää kaikenlaisiin toiveisiin, pyyntöihin ja sopimattomuuksiin, mutta Nicole, 27, veti riman ylös tarpeissaan. Tälle naiselle ei kannata painaa sydäntä tai pyyhkäistä häntä oikealle – muuten voi käydä huonosti!

Twitterissä leviää kuvakaappaus amerikkalaisen Nicolen Tinder-profiilista, jossa nainen listaa asioita, joita mieheltä tarvitsee.

"Nicole aikoo varastaa elimesi", kuuluu esimerkiksi @ghxstpuke-käyttäjän varoitus Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nicolen toiveet: "Etsin miestä, joka on todella herkkäuskoinen ja terve! Sinulla täytyy olla kummatkin munuaiset tallella, et tupakoi etkä juo paljon tai käytä lääkkeitä, jotka voisivat vahingoittaa maksaasi... Verityyppi O- on plussaa!"

Nicolen tarve potentiaalisen kumppanin terveille sisäelimille on epäselvä. Mashable-sivusto spekuloi samaa kuin kuvan jakanut Twitter-käyttäjäkin. Luultavasti nainen aikoo myydä elimet kansainvälisillä markkinoilla. Mutta ainakin hän on sanonut suoraan, mitä kaipailee, vai mitä?

Tosiasiassa Nicole on laittanut profiilinsa loppuun merkinnän ESFP, jolla hän viitannee kuuluisan persoonallisuustestin persoonallisuustyyppiin "Viihdyttäjä". Luultavasti – tai ainakin toivottavasti! – tämä tarkoittaa siis, että Nicolella on vain erittäin villi huumorintaju! Uskaltaisitko ottaa riskin?

Video: Rakkautta etsitään monista paikoista – myös pääkaupunkiseudun yöelämästä.

Lähde: Mashable

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme