Mainos
Mainos

Paljastaako ammatti uskollisuuden? Näillä aloilla petetään eniten

Finanssialan ihmiset ovat alttiimpia pettämään. Heidän jälkeensä listalla ovat lääkärit ja hoitajat!

Pankkiirit ja pilotit ovat pettäjiä – ainakin Daily Mailin uutisoiman kyselyselvityksen mukaan.

Finanssialalla työskentelevät ovat alttiimpia pettämään. Heidän jälkeensä listalla edustavat ilmailu- ja terveysalan ihmiset. 

Tällä alalla olevat pettävät

Finanssiala: pankkiirit, analyytikot, pörssivälittäjät

Ilmailuala: pilotit, lentoemännät, purserit

Terveysala: Lääkärit, hoitajat, assistentit

Bisnesala: toimitusjohtajat, johtajat, sihteerit

Urheilu: urheilijat, valmentajat, edustajat

Ei liene yllättävää, että selvityksen teki varattujen ihmisten deittisivusto Victoria Milan. Kyselyyn osallistui noin 5600 naista.

Selvityksen mukaan kaksi kolmesta pettäneestä naisesta pettää työtoverinsa kanssa. Syitä työpaikkasuhteelle olivat esimerkiksi suhteen aloittamisen helppous ja sen salassapitämisen helppous. 85 prosenttia työpaikkaromanssin kokeneista ei kuitenkaan suosittelisi kollegan kanssa suhteilua.

Toisen, kymmeniä tuhansia vastauksia analysoineen selvityksen mukaan ihminen pettää todennäköisimmin, kun hän on 29-, 39-, 49- tai 59-vuotias. Syynä lienee lähestyvä, merkittäväksi koettu syntymäpäivä.

Uuden ikävuosikymmenen aloittaminen saa monet pohtimaan elämänvalintojaan ja elämän tarkoitusta. Syntymäpäivän läheisyys saattoi johtaa pettämisen lisäksi esimerkiksi juoksuharrastuksen aloittamiseen.

Seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling vastasi kysymyksiin pettämisestä:Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme