Mainos
Mainos

Asiat, joihin sorrut huomaamattasi, koska pelkäät – toimitko ihmissuhteissa näin?

Quote Catalog -sivusto listasi merkit, joista ihminen tietää, että pelkää menetystä ja sydämensä särkemistä.

Toimitko sinä näin ihmissuhteissa? Olet kenties menettänyt liikaa – ja suojelet itseäsi. Quote Catalog -sivusto listasi merkit, jotka kertovat, että ihminen pelkää menetystä ja sydämensä särkemistä. 

  1. Pidät hänestä todella, mutta epäilet, että hän on liian täydellinen. Etsit kuumeisesti edes yhtä vialla olevaa asiaa.
  2. Yrität varautua siihen, että hän muuttaa mieltään sinun suhteesi. Haluaisit ennustaa eronne, niin, ettei se tapahtuessaan murra sydäntäsi.
  3. Kerrot ihmisille, ettet etsi parisuhdetta. Jätät käyttämättä tilaisuuksia tutustua uusiin, mukaviin ihmisiin juuri tästä syystä.
  4. Harrastat satunnaisia suhteita sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät aidosti kiinnosta sinua. Saat heiltä hetken helppoa läheisyyttä, joka ei voi satuttaa sinua.
  5. Et kerro avoimesti, jos pidät jostakusta. Uskot, että rakkaudentunnustuksen hetki pilaa kaiken, ja että alamäki alkaa sen jälkeen.
  6. Pelkäät tilanteita, joita et voi kontrolloida. Et päästä muita lähellesi, jotta he eivät saisi tietää kaikkea sinusta. Uskot, että jos kumppanisi saisi tietää ”kaiken”, hän lähtisi heti.
  7. Et tyydy yhteen kumppaniin. Väität, että haluat olla avoin ja katsella vaihtoehtoja, vaikka oikeasti pelkäät.
  8. Jos suhde menee pieleen, kerrot itsellesi, että tilanne ja ero olivat arvattavissa, etkä oikeastaan ole edes pahoillasi.
  9. Et uskalla rakastaa, koska jos ei rakasta, ei voi menettää. Olet ennemmin ilman rakkautta, kuin rakastat ensin ja menetät sitten.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme