Mainos
Mainos

Ei jättänyt koirakaveria pulaan – miten sankarikissa onnistui pelastamaan sen lukkojen takaa?

Pienikin voi pelastaa suuren. Tämän todistaa sankarikissa, joka ei jättänyt hädässä olevaa yksin.

Ensivilkaisulla voi luulla yllä olevalla videolla esiintyvän kissan vain leikkivän oven edessä, ehkä löytäneen saalistajan vaistoillaan jotain syötävää. Pian seinän takaa kuitenkin ilmestyy jotain – kuono, joka ei taatusti kuulu hiirelle.

Katsojan hämmennys on suuri, kun seinän takaa löytyykin jyrsijän sijasta koiranpentu! Poloinen yrittää mahduttautua lukitun oven raosta itsensä pelastaakseen. Mutta aukko on toivottoman ahdas – ja juuri siksi ketterä kissa onkin rientänyt toverinsa apuun.

Pelastusyritys ei ota onnistuakseen, joten pelastajakissan on vaihdettava suunnitelmaansa. Akrobaattinen eläinmarttyyri sukeltaa ketterästi ovenraosta koiran luo. Hetkeksi hengitys pysähtyy, uhrasiko kissa todella henkensä, jottei koira kuole yksin? Vastaus saadaan pian, kun kissa työntää lukkojen taakse jääneen koiran ulos vankilastaan ja ryömii sitten itse takaisin ulkoilmaan.

Jäljelle jäävät hyvä mieli sekä kysymys: millä haballa?

Lähde: Wikr

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme