Mainos
Mainos

Eronneen perheenisän koskettava kirjoitus: "Se, miten kohtelen ex-puolisoani, toimii esimerkkinä lapsilleni"

Ex-vaimonsa hemmottelusta näpäytyksen ystäviltään saanut amerikkalainen Billy Flynn kertoi Facebookissa syyn käytökseensä.

Vaikka erotilanteissa tunteet usein kuumenevat ja ex-kumppania on helpompi haukkua kuin kehua, perheenisä Billy Flynn muistuttaa, että lapset ovat ykkössijalla erotilanteessakin. Heidän ei pitäisi joutua kärsimään vanhempien päätöksestä erota toisistaan.

– Tänään on ex-vaimoni syntymäpäivä, joten heräsin aikaisin tuodakseni kukat, kortin ja lahjan, jotka lapset voivat antaa hänelle. Autoin lapsia kokkaamaan päivänsankarille aamiaista, kirjoittaa Flynn.

"Se, miten kohtelen ex-puolisoani, toimii esimerkkinä lapsilleni"

Miehen käytös kuitenkin häiritsee hänen tuttaviaan, jotka ihmettelevät, miten ihmeessä hän edelleen tekee niin paljon asioita ex-puolisonsa eteen.

– Kasvatan kahta pientä miestä. Se, miten kohtelen ex-puolisoani, toimii esimerkkinä lapsilleni. Minun käytökseni toimii pohjana sille, miten he tulevat itse kohtelemaan naisia tulevaisuudessa.

Flynn muistuttaa, että eron läpikäyneiden vanhempien käytös toisiaan kohtaan vaikuttaa siihen, millaisen kuvan lapset saavat.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kehottaakin kaikkia eronneita näyttämään parempaa esimerkkiä lapsille. Vaikka ex-puoliso aiheuttaisikin ikäviä tunteita, Flynn toivoo, että entistä kumppania kohdeltaisiin hyvin.

– Kasvattakaa hyviä miehiä. Kasvattakaa vahvoja naisia. Maailma tarvitsee heitä – nyt vielä enemmän kuin koskaan, Flynn muistuttaa.

Tekstistä tuli hitti yhdessä yössä ja alkuperäistä päivitystä on jaettu jo yli satatuhatta kertaa.

Lähteet: Facebook, Nicer Days

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme