Mainos
Mainos

Haluatko lisää läheisyyttä suhteeseesi? 5 asiaa, joista kumppanin kanssa kannattaa puhua

Kumppanilta kannattaa muistaa kysyä, miten päivä on mennyt, mutta myös seuraavista viidestä asiasta on tärkeää puhua edes joskus, Kunto Plus -lehti listasi.

Aina kannattaa toki kysyä, millainen päivä kumppanilla on ollut, mutta kuulumisten kysymisestä tulee helposti rutiinia, joka ei lisää läheisyyttä parisuhteessa. Jos haluat lisää läheisyyttä sinun ja kumppanisi välille, puhukaa seuraavista aiheista. Listaa voi käyttää innoituksen lähteenä; kaikkia aiheita ei kannata kahlata väkipakolla läpi.

1. Tavoitteet elämässä

Mitä haluatte saavuttaa esimerkiksi työssä, yksityiselämässä, harrastuksissa? Mitä kumpikin teistä haluaa ja mitä haluatte saavuttaa yhdessä? Mistä unelmoitte?

2. Yleinen terveydentila

Kumppanisi tietää varmasti jo, että et esimerkiksi nuku öisin kovin hyvin tai että päänsärkysi ei ole tapa saada huomiota. Terveydestä puhuminen lisää myötätuntoa välillenne ja kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

3. Puhukaa hyvistä muistoista

”Muistatko silloin, kun...” on eittämättä hyvä alku, sillä yhteisten muistojen kertaaminen herättää lämpimiä tunteita molemmissa varsinkin, jos muistot ovat erityisen kultaisia, esimerkiksi siltä ajalta, kun tapasitte, muutitte yhteen, menitte naimisiin, saitte lapsia...

4. Mistä pidätte toisissanne eniten?

Tästä ei tarvitse tehdä mitään nyyhkyromanttista ylistystä, mutta joskus on hyvä kuulla, mitä kumppanisi arvostaa sinussa eniten. Joskus nimittäin hyvät ominaisuudet ottaa itsestäänselvyytenä.

5. Puhukaa yhteisistä suunnitelmista

Muistakaa varmistaa, että suunnitelmanne vaikkapa seuraavalle lauantaille ovat yhteneväiset. Arjen koordinointi suuremmista asioista puhumattakaan vaatii jatkuvaa kommunikointia. Molempien on hyvä tietää, missä mennään.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kunto Plus -lehden kanssa.

Muita Kunto Plus -lehden artikkeleita:

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme