Mainos
Mainos

Hampurilaisravintolan työntekijällä nopeat hoksottimet – hyppäsi drive-in-luukusta pelastaakseen naisen hengen

Floridassa turvakameroihin tallentui sankariteko, kun McDonald'sin työntekijä sukelsi ravintolan drive-in-palveluluukusta ulos auttaakseen tajunsa ratin takana menettänyttä perheen äitiä.

Pedro Viloria, 22-vuotias asiakaspalvelija, työskenteli autopalvelutiskillä, kun huomasi, että kaikki ei ollut kohdallaan. Autossa, joka oli juuri vuorossa luukun kohdalla, istui nainen ja kaksi lasta. Ratin takana oleva äiti hengitti kuitenkin vaivalloisesti. Yhtäkkiä auto alkoi rullata eteenpäin. Kuljettaja oli menettänyt tajuntansa jalka kaasupolkimella.

Lapset alkoivat huutamaan autossa peloissaan. Viloria päätti, että hänen oli autettava jotenkin. Asiakaspalvelija hyppäsi empimättä palveluluukusta ulos autokaistalle ja juoksi auton kiinni.

– Juoksin niin kovaa kuin pystyin, mies kertoi NBC Miamille.

Onni oli kuitenkin mukana ja reunakiveys pysäytti auton, eikä se siis joutunut liikenteen sekaan.

Nainen sai paikalle sattuneilta ihmisiltä ensiapua ennen ambulanssin tuloa. Hän joutui pikaruokareissulta lopulta sairaalaan, sillä sairaskohtaus oli vakava.

Neuvokas hampurilaisravintolan työntekijä sai ansaitsemaansa kiitosta ravintolan omistajalta, joka kiitteli hänen hoksottimiaan ja urheuttaan julkaisemassaan tiedotteessa.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme