Mainos
Mainos

Herättää nettideittaajien kiinnostuksen – tietyn sanan mainitseminen voi poikia sinulle lisää treffejä

Nyt on aika laittaa deittiprofiili uuteen uskoon, sillä tuoreen selvityksen mukaan on olemassa yksi sana, joka herättää treffikumppania etsivien kiinnostuksen välittömästi.

Tutkimuksessa, johon osallistui yli 7000 Zoosk-nettideittisivuston käyttäjää, huomattiin, että sana ”pilates” herätti toden teolla ihmisten kiinnostuksen. Tämän sanan huomattiin kasvattavan matchien määrää peräti 160 prosentilla.

Yhdysvaltalaisen Mayo-klinikan mukaan pilates lisää notkeutta ja lihaskestävyyttä, ja juuri näistä syistä pilatesta pidetäänkin seksikkäänä lajina. Jos pilates ei ole sinun juttusi, ei hätää. Myös monilla muilla lajeilla, jotka kehittävät notkeutta ja lihaskestävyyttä, todettiin olevan positiivisia seurauksia deittirintamalle. Näitä lajeja olivat muun muassa jooga, potkunyrkkeily ja zumba.

Myös ruokavaliolla huomattiin olevan merkitystä

Yleisesti ottaen tutkimuksessa tultiin siihen tulokseen, että minkä tahansa urheilulajin mainitsemisesta ei ainakaan ollut haittaa. Vastaajista peräti 65 prosenttia kertoi nimittäin tapailevansa henkilöitä, joille säännöllinen liikuntaharrastus on tärkeä asia.

Jos syöt mieluummin kuin liikut, tutkimuksen mukaan on olemassa yksi ruoka, joka kannattaa ehdottomasti mainita deittiprofiilissa. Ja tämä on guacamole. Henkilöt, jotka mainitsivat tämän ruokalajin profiilissaan, saivat 144 prosenttia enemmän viestejä kuin ne, joille guacamole ei ollut mainitsemisen arvoinen asia.

Myös vegaaneilla todettiin olevan paremmat mahdollisuudet onneen; tätä ruokavaliota noudattavien todettiin saavan 62 prosenttia enemmän viestejä keskiarvoon verrattuna.

Lähde: Independent  

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme