Mainos
Mainos

Huikea tulos Irlannista: 85 prosenttia harrastanut seksiä työkaverinsa kanssa

85 prosenttia lehden kyselyyn vastanneista oli harrastanut seksiä työpaikalla.

Selvityksen mukaan irlantilaiset ovat aktiivisia työpaikalla – eikä nyt ole kyse työskentelystä, vaan seksisuhteista! U Magazinen tekemään kyselyyn osallistui 300 lehden lukijaa.

Selvityksessä havaittiin, että 85 prosenttia vastanneista oli harrastanut seksiä työpaikalla. 16 prosenttia oli harrastanut seksiä pomonsa kanssa.

36 prosenttia vastanneista sanoi seksin olevan tärkeä asia myös parisuhteessa. 62 prosenttia vastanneista ei pitänyt miehen intiimiosien kokoa tärkeänä, kunhan kumppani tiesi, mitä on tekemässä.

– Osa tuloksista oli hieman shokeeraavia. Kuka olisi arvannut, että niin moni menee sänkyyn kollegansa kanssa, lehden edustaja AislingKeenan totesi.

Lehden kyselyyn vastanneiden seksielämä oli myös laadukasta, sillä 37.5 prosenttia vastaajista sai orgasmin joka kerta. Suuri määrä sutinaa ei kuitenkaan tehnyt irlantilaisista huolimattomia: 85 prosenttia vastanneista harrasti vain turvaseksiä.


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Kuva:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme