Mainos
Mainos

Hukkumaisillaan ollut koira tarrautui epätoivoisesti kallioon – tätä katsetta et unohda ikinä

Tuntikausia kaivossa hukkumista vastaan kamppaillut koira sai apua eläinpelastajilta.

Udaipurissa, Intiassa koira oli pudonnut kylän kaivoon ja kamppaili elämästään. Paikalliset huomasivat hukkumaisillaan olleen koiran, kun he olivat noutamassa kaivosta vettä. Koira sinnitteli epätoivoisesti tarrautumalla tassuillaan kaivon seinämien kallioon.

Paikalliset kutsuivat apuun eläinpelastajat, jotka saapuivatkin paikalle pikimmiten. Animal Aid Unlimited -järjestön pelastajat huomasivat, että koiran tassut olivat jo veriset kallioon tarraamisesta tuntikausien ajan.

Yksi pelastajista puki ylleen valjaat ja laskeutui kaivoon.

Animal Aid Unlimitediltä kerrottiin, että koira ui ympyrää jääkylmässä vedessä ja sen voimat olivat jo loppumaisillaan. Kun pelastaja vihdoin saavutti koiran, katsoi eläin pelastajaansa kuin se olisi tajunnut ahdinkonsa vihdoin helpottavan.

Koira nostettiin hyisestä kaivosta valtavan haavin avulla ja vietiin eläinlääkärin tarkastettavaksi. Lääkärin mukaan eläin oli olosuhteisiin nähden terve ja hyvällä tuulella.

Lähteet: We Love Animals, Animal Aid Unlimited

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme