Mainos
Mainos

Huonoin Tinder-deitti ikinä? Teki naiselle törkeän tempun

Nainen koki elämänsä pettymyksen luultuaan ensin löytäneensä unelmien miehen.

Tinder-sovellusta käyttävät tietävät, että sen kautta voi törmätä monenmoiseen hurmuriin ja elämän kovan koulun käyneeseen. Mahdollisia 'matcheja' voi syntyä siis laajasta valikoimasta ihmisiä.

Eräs Tinder-deitti todisti olevansa kuitenkin jonkin sortin pohjanoteeraus – niin törkeästi hän sovelluksesta löytämäänsä naista kohteli.

Viime kesäkuussa eräs nainen painoi sydäntä sovelluksessa 35-vuotiaalle Brandon Kiehmille. Pariskunta alkoi naisen tekemän rikosilmoituksen mukaan viettää runsaasti aikaa nähden liki joka päivä. Kiehm vietti erityisesti paljon aikaa naisen asunnolla. 

Pari tutustui toisiinsa siinä määrin, että kun Kiehm väitti hukanneensa lompakkonsa ja sen myötä henkilöllisyystodistuksensa, naisesta tuntui luonnolliselta lainata tälle 10 000 dollaria, jotta mies voisi osallistua pokeriturnaukseen. Kiehm lupasi maksaa summan takaisin.

Kymppitonni jäi kuitenkin miehelle. Nainen sai myöhemmin selville, että Kiehm oli ostanut naisen luottokortilla itselleen myös sadan dollarin kenkäparin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kiehmiä syytetään rikoksista. Syyttäjän mukaan miestä syytetään myös kahdesta muusta rikoksesta. Hän nimittäin varasti kahdelta muulta Tinderissä tapaamaltaan naiselta yhteensä 26 000 dollaria.

Video: Miesten kirjo on laaja myös pääkaupunkiseudun yöelämässä – sen paljastaa tämä piilokameravideo.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme