Mainos
Mainos

Hyvä tuuli taattu koko päiväksi! Koira hymyilee valloittavasti perhonen kuonon päällä

Videolla koira poseeraa perhonen ja kukka kuonollaan. Koira voi oppia ”hymyilemään” eli näyttämään hampaitaan esimerkiksi makupalojen avulla.

9Gag-sivuston jakamalla videolla koira poseeraa kukka kuonollaan. Videon kuvaajalla on käynyt todellinen tuuri, sillä kukkaan on laskeutunut perhonen!

Kaikkia koiran ilme ei innosta: kommentoijien mielestä koira näyttää enemmän vihaiselta kuin iloiselta. Hampaiden näyttäminen voi koirien maailmassa todella olla varoitus tai uhkailua. Jos koira näyttää yllättäen hampaitaan ja murisee, se saattaa olla epävarma ja peloissaan. 

Jos video ei näy, katso se täällä.

Videolla esiintyy Thaimaassa asuva jackrussellinterrieri, joka esittelee hampaitaan useissa Instagram-kuvissaan. Koira voi oppia ”hymyilemään” eli näyttämään hampaitaan myös esimerkiksi makupalojen avulla. Tällöin hampaiden näyttäminen ei ole uhkaus, vaan opittua käytöstä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Joskus hymy voi olla myös koiran ominaisuus. Instagramissa suosittu Tuna-koira hymyilee oudolla tavalla ylipurentansa vuoksi. Sillä on 1,8 miljoonaa seuraajaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme