Mainos
Mainos

Jennifer, 30, halvaantui ja joutui koomaan – aviomies jätti: "Minusta tuli kuuden lapsen sinkkuäiti"

Kuuden lapsen äiti vaivutettiin lääkkeillä koomaan kahdeksi viikoksi. Avioliitto ei selvinnyt aivohalvauksen vaatimasta toipumisajasta.

Jennifer Floresin elämä muuttui vuonna 2015. Flores, 30, joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen, kun hänen aivoissaan ollut valtimonpullistuma puhkesi.

Kuusilapsisen perheen vanhin lapsi, nyt 11, soitti ambulanssin. Flores kiidätettiin sairaalaan, missä tilanteen koko karmeus paljastui. Pullistumia löytyi aivoista viisi. Vain yksi oli puhjennut. 

Flores vaivutettiin lääkkeillä koomaan kahdeksi viikoksi.

– Kun heräsin, olin unohtanut, että minulla on aviomies, olin unohtanut, että minulla on lapsia. Kun kaikki muistui mieleeni, aloin itkeä ja sanoin, että haluan mennä kotiin lasteni luokse, ja terapeuttini sanoi "rakas, en usko, että voit enää koskaan mennä kotiin ja kyetä huolehtimaan lapsistasi itse", hän muistelee 9news-uutiskanavalle.

Floresin rankka kuntoutus kesti vuoden. Tuon vuoden aikana hänen aviomiehensä jätti hänet.

Flores jäi yksin lastensa kanssa. Vasta terapeutin karu arvio herätti hänet.

– Paras asia, jonka voin antaa lapsilleni nyt, on näyttää, että voin tehdä tämän. Taistelin tieni ylös pohjalta.

Flores ei vain toipunut. Hän palasi opiskelemaan aikuisoppilaitokseen ja valmistui toukokuussa 2017.  

– Sain aivohalvauksen, halvaannuin, koin avioeron, minusta tuli kuuden lapsen sinkkuäiti. Uskomattomin asia, jonka voit opettaa lapsillesi, on: jatka taistelua sen puolesta, mitä haluat. Voit saada sen.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme