Mainos
Mainos

Katherine myi vaatteitaan nettihuutokaupassa – järkyttyi saamistaan härskeistä viesteistä

Nainen sai jopa 20 törkyviestiä päivässä miehiltä, jotka kävivät hänen eBay-profiilissaan.

Englantilainen Katherine MacPherson, 42, halusi myydä vaatteitaan netissä. Jatkuvia turhia varauksia tekevien asiakkaiden sijaan hänen ongelmakseen muodostuivat ällöttäviä kommentteja lähettävät miehet, kertoo Unilad-sivusto.

MacPherson oli kuvannut myytäviä mekkoja yllään eBay-ilmoituksia varten. Nainen väittää, että sai jopa 20 törkyviestiä päivässä miehiltä, jotka kävivät hänen eBay-profiilissaan. Hän sai esimerkiksi viestin, jossa kyseltiin, tuleeko MacPherson kaupassa vaatteen mukana. ”Tekstaa minulle, voisimme pitää hauskaa”, kirjoittaja vihjaili.

– En häpeä kehoani. En peittele sitä, mutta ihmisten pitäisi hillitä itsensä, MacPherson totesi The Sun -lehdelle.

– Yksi henkilö lähetti minulle useita viestejä, joihin en vastannut, ja muuttui sitten vaativammaksi ennen kuin lähetti minulle kuvan peniksestään, MacPherson kuvaa.

"Mitä sitten odotit"

Omien sanojensa mukaan MacPherson oli asettanut kyseisen miehen estolistalle, mutta sai silti viestin häneltä. Miehestä on nyt tehty ilmoitus eBay-sivuston ylläpidolle. MacPhersonin mukaan seksuaalissävytteisten häirikköviestien ilmoittaminen sivulla on tehty vaikeaksi.

– Myyn mekkoja ja muita vaatteita, joita markkinoin mielestäni parhaiten kuvaamalla ne käytössä. Sivuston yhteisön vastaus tähän on se, että ”kerjään tätä” , koska käytän itseäni mallina, ja ”mitä sitten odotit”.

Nettikauppa eBay on ilmoittanut ottavansa asian vakavasti ja selvittävänsä kaikki ahdistelutapaukset.

***Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme