Mainos
Mainos

Kehuitko naista sanomalla ”onneksi et ole kuin muut naiset”? Mokasit!

Älä sano ”onneksi et ole kuin muut naiset" – kyseessä ei ole kehu!

Mies kehuu, ettei hänen tyttöystävänsä ole ”kuin muun naiset”, jotka vain ottavat selfieitä, meikkaavat ja puhuvat menkoista. Sama mies hermostuu, jos nainen osoittautuu fiksummaksi kuin hän itse.

Kuulostaako tutulta?

Vaikka sanonta ”ihanaa, ettet ole kuten muut naiset” voi kuulostaa kehulta, se ei ole sitä, kertoo Buzzfeed-sivusto. Mutta miksi?

Älä sano ”onneksi et ole kuin muut naiset”, koska…

  1. Kun mies kehuu, ettet ”ole kuin muut naiset”, hän sanoo, ettei pidä naisista. Lisäsi ”naiset” sisältää miljardeja yksilöitä, joita ei voi niputtaa yhteen.
  2. Jos nainen sanoo, ettei ole ”kuten muut naiset”, hän kertoo kiertotietä, että muut naiset ovat arvottomia, eikä kukaan täysjärkinen haluaisi olla kuin he. 
  3. Kun kehut yhtä epänaismaiseksi, loukkaat kaikkia muita. Samaan tapaan ei ole korrektia sanoa ”naiset ovat bimboja” ja sitten paikkailla sanomisiaan sopertamalla ”et siis sinä, vaan ne kaikki muut”.

Katso myös: Asiaa pettämisestäLähde: Buzzfeed.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme