Mainos
Mainos

"Koen nyt eläväni elämää, joka minulta vietiin lapsena" – transnainen jakoi huikean videon muodonmuutoksestaan

Isley Reust tiesi jo nelivuotiaana syntyneensä väärään kehoon. Nyt Reust on koonnut 30 vuoden ajalta otetuista kuvista kollaasivideon.

Isley Reustin, 32, elämänmuutosvideota on katsottu jo tuhansia kertoja. Kyseessä ei ole painonpudotus- tai treenausmontaasi – Reust on transnainen, joka halusi jakaa tarinansa muiden kanssa.

Transsukupuolisuus

Transsukupuolisen ihmisen kokemus omasta sukupuolestaan ei vastaa syntymässä määriteltyä sukupuolta.

Sukupuoli-identiteetti tarkoittaa tunnetta mieheydestä tai naiseudesta. Transsukupuolisen sukupuoli-identiteetti voi olla mies, nainen tai transsukupuolinen.

Lähde: Transtukipiste

Reust tiesi jo nelivuotiaana syntyneensä väärään kehoon. Hän kuitenkin uskalsi alkaa ilmaista itseään ja sukupuoltaan vasta myöhäisessä teini-iässä. Nyt Reust on koonnut 30 vuoden ajalta otetuista kuvista kollaasin, jonka avulla kertoo tarinansa.

– Aloin avautua vasta hiljattain ja kertoa tarinaani viimeisen kahden vuoden aikana, Reust kuvaa.

– Päätin tehdä videon, koska vaikka se oli rankkaa, minusta tuntui, että minun on aika auttaa muita, kuten he ovat auttaneet minua.

Nykyisin muusikkona toimiva Reust tuntee olonsa mahtavaksi.

– Koen nyt eläväni elämää, joka minulta vietiin lapsena, elämää, jota minun kuuluu elää.

Burleskissa saa ilmaista itseään vapaasti:Lähde: Caters News, The Sun

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme