Mainos
Mainos

Koiran Tinder-profiili on poikinut hulvattomia keskusteluja: "En ole etsimässä mitään todella vakavaa"

Amerikan Tinderissä on nyt tarjolla ainakin yksi "hyvä poika" – ainakin jos rapsutukset, pitkät kävelylenkit ja koirankeksit kiinnostavat.

Phil, pörröinen ja suloinen alaskanmalamuutti on etsimässä omalla Tinder-profiilillaan rakkautta ja rapsutuksia. Koira on ilmeisesti saavuttanut jo suosiota naisten keskuudessa, sillä pareja ja keskusteluja on todellakin syntynyt. Tyylikkäältä näyttävää herrasmiestä rusetissa ja kauluksissa on kehuttu muun muassa Tinderin söpöimmäksi sekä todella hyväksi pojaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvakaappauksia Tinderissä käydyistä keskusteluista on julkaistu Imgurissa Lifewithmalamutes-nimisellä tilillä.

– Mennään suoraan asiaan Phil. Sinulla on vatsa ja minulla on kädet, miten saamme tämän onnistumaan? Bridget kysyy Tinderissä.

– Tuo koirankeksejä. Minä tuon mahani ja kravatin. En ole etsimässä mitään todella vakavaa, joten en halua johtaa sinua harhaan. Pään rapsutukset ovat okei. Voin yrittää antaa saman vastalahjaksi, mutta aika huonosti. Mitä sanot? Phil kysyy.

– Juuri tämän halusin kuulla Phil, minulla on kotona jo oma koira. Etsin vain sivukoiraa, jota voin hyväillä aika ajoin, nainen kirjoittaa.

– Voin olla sinun sivukoirasi, Phil lupautuu. 

Toisessa Imgurissa julkaistussa keskustelussa Phil löytää yhteisen sävelen parinsa kanssa, joka ilmeisesti suostuu niin vatsan kuin päänkin rapsutteluun.

– Se on siinä. Täydellinen nainen. Pakene kanssani Sophia. Karataan yhdessä! kirjoittaa Phil.

– Se on laitonta tässä maassa, Sophia kirjoittaa.

– Olen koira. En seuraa maan lakeja.

Kehujen lisäksi internetissä suosiota kerännyt koira on saanut muun maussa tarjouksen lenkille viemisestä sekä herättänyt keskusteluja parien omista koirista.

Phil etsii sitä yhtä ja oikeaa rapsuttelijaa jo kahdesta kaupungista Amerikassa, Bostonista ja Los Angelesista. Instagramin Lifewithmalamutes-tilillä kehotetaan pystyttämään Philille Tinder-tili, jotta koira saadaan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Lisää englanninkielisiä keskusteluja voit selata täältä.

Lähteet: Imgur, Instagram, BoredPanda

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme